Valla süper olmuş, tam sevdiğim tarz
Ah ah, keşke ben de böyle mini etekler, şık kıyafetler giyebilsem.IT sektöründe çalışıyorum, askeri lise gibi burası.. Pantolon dar olmayacak, üstündekiler fazla dikkat çekmeyecek derken iyice maskülen bir görünüme büründüm :26:
Kızlar uzun zamandır yoktum bakamadım topiğe..Gördüğüm kadarıyla hepiniz yine çok şıksınız.Sizi görünce giyinip süslenip kendimi dışarlara atasım geliyo valla:))
Uzun bi aradan sonra kızçemin doğumgünüsü kombiniyle aranızdayım:))Aile arası bi kutlama olduğundan çok özen gösteremedik..
boydan fotomu bulamadım.altımda siyah pantolon var.
tatlim elbisen cok güzel ama keske ya ayakkabinda beyaz olsaydi, yada cantan siyah olsaydi daha uyumlu olurdu...
ben beğendiğime göre yorum yapabilirim
bence de çanta siyah mı olsaymış.. ama beyaz da uyumsuz durmamış tabiki
canım çok şık ve kibar görünüyorsum çanta siyahda olabilir ama beyazda güzel....
begenmemek elde degıl canım seni.cok şık olmussun herseyın uyumlu.
ben de cantanin siyah olmasi gerektiginbi düsünenlerdenim ama onun disinda cok iyi
çok şık olmussun cnm ama çantan siyah olsaydı daha iyi olurdu sanki
selayhus : gayet şık bir kombin bayıldım pantolonun çok hoş fiziğinde maşallah acaba ben anne olduktan sonra fiziğim seninki gibi olcakmı yaaaaaa
tatlım_10: kombinin süper canım bacaklarınında maşallahı var yani ayakkabılarda harikaaa
airlkfeer : öğretmensiniz sanırım valaha benim öğretmenim sen olsaydın ben manken filan olurdum çünkü öğrenciler genelde öğretmenlerini taklit etmeyi çok seviyorlareteğin çok yakışmış ya
Valla süper olmuş, tam sevdiğim tarz
Ah ah, keşke ben de böyle mini etekler, şık kıyafetler giyebilsem.IT sektöründe çalışıyorum, askeri lise gibi burası.. Pantolon dar olmayacak, üstündekiler fazla dikkat çekmeyecek derken iyice maskülen bir görünüme büründüm :26:
Kızlar uzun zamandır yoktum bakamadım topiğe..Gördüğüm kadarıyla hepiniz yine çok şıksınız.Sizi görünce giyinip süslenip kendimi dışarlara atasım geliyo valla:))
Uzun bi aradan sonra kızçemin doğumgünüsü kombiniyle aranızdayım:))Aile arası bi kutlama olduğundan çok özen gösteremedik..
merhaba uzun zamandır yoktum, ama tanıdık isimler gördüm
selay, kontescim efsun ve herkese
dün eşimin doğum günü vardı yemek ve sinema
üzerime siyah deri ceket ve kahveli siyahli küçük çantam vardı o kaa
kaç kilo olduğumu soranlar olacaktır, toptan yazim dedim
konteskoooo halaa 59u göremedim kuzum yaaama 1 ay tatil yaptım sabitim halaa
Eki Görüntüle 190967 Eki Görüntüle 190968
selayhus : gayet şık bir kombin bayıldım pantolonun çok hoş fiziğinde maşallah acaba ben anne olduktan sonra fiziğim seninki gibi olcakmı yaaaaaa
tatlım_10: kombinin süper canım bacaklarınında maşallahı var yani ayakkabılarda harikaaa
airlkfeer : öğretmensiniz sanırım valaha benim öğretmenim sen olsaydın ben manken filan olurdum çünkü öğrenciler genelde öğretmenlerini taklit etmeyi çok seviyorlareteğin çok yakışmış ya
aircim eteğin çok hoş kurdaleyi çıkarmışsın tam olmuş canım
armine bluzdaki omuz detayını çok beğendim hoş durmuş elbisen de hoş durmuş bence kolyeyi çıkarma
selaycım çok çok hoş yani uyumsuz hiçbişi yok
joy şık bir hanımefendisiniz pantolonunuzla kombin canlanmış
tatlım 10 bence çanta güzel seçim beyaz ayakkabılar siyah çorapla belki direk göze çarpan olabilirdi ayakkabının siyah olması daha uygun olmuş ve dediğin gibi çok siyaha bürünmemek için bence beyaz çanta tam olmuş çok şıksınız
merhaba uzun zamandır yoktum, ama tanıdık isimler gördüm
selay, kontescim efsun ve herkese
dün eşimin doğum günü vardı yemek ve sinema
üzerime siyah deri ceket ve kahveli siyahli küçük çantam vardı o kaa
kaç kilo olduğumu soranlar olacaktır, toptan yazim dedim
konteskoooo halaa 59u göremedim kuzum yaaama 1 ay tatil yaptım sabitim halaa
Eki Görüntüle 190967 Eki Görüntüle 190968
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?