Bugün ne giydin? Çek görelim..

enine çizgi şişman gösterir, evet evet :84:

kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim

jade ikinizde cok tatli olmussunuz..
kontes bence hic kilolu durmuyorsun, kot mont disinda begendim..

jadecim cok tatli olmusunuz .... spor spor hosuma gitti kombinin..

aysemmm corapla giyinseydin daha iyi dururdu canim heralde , böyle biraz üst üste geldi gözüme .. babetlerin güzel olmus..

kontescim günlük bir kombin seninde dedigin gibi , uymuyan bisey göremedim ben.. bu yeni kot montun degilmi ??? kirmizi oje sürrr kirmiziii

<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 191163 Eki Görüntüle 191164 Eki Görüntüle 191162

kac gundur eklemıyorum.cok fazla özelligi olmayan sade bır kombın.artı sıyah cantam var.

canım çok siyah olmuşun yaa

aysemmm:cok güzel olmussun canimmm batbetler cok hos ama ceketin biraz kisa olabilirdi ama böylede güzel
twetty84: sade ve uyumlu zaten kirmiziyi cook seviyorum yakismis
Bnnu: hersey uyumlu canim..hos olmussun

çok teşekkürler canım

bnnu çok beğendim sade ve asil...sanırım lcw da görmüştüm aynısını yada benzerini...
unutmadan sizleri yazdım da bakabilirsem daha yazıcamm...

benimki tiffanyden çoğu yerde aynı model olabilir yorumunuza çok teşekkür ederim
iki tane meleğimm var benimmm...

2 gün önce ben...

tshirt çok tatlıııı tam size göre bu arada kızınızı ve gelecek olan bebişi Allah bağışlasın
enine çizgi şişman gösterir, evet evet :84:

kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim

Eki Görüntüle 191353 Eki Görüntüle 191354
canım kot mont hariç beğendim

<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.

Fotolar neden böyle çıkıyor hep ?

siz daha uyumlusunuz
bu arada konuya cevap ver kısmında yazı tipini düzelt satırında eklenti ekle var oradan ekleme yaparsan fotolar ekranda çıkar canım ...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım

kızlar bana yorum yapan beğen butonuna basan ve kızımın doğum gününü kutlayan herkese çook teşekkürler..tek tek alıntı yapmıyayım dedim daha doğrusu beceremedim :)))

aa öyle kurallar mi var ? hani dekolte giyilmez genelde is ortaminda o okay de pantolonun darina karismalari ilginc

yok yahu karışan görüşen yok, tam tersine kesinlikle muhafazakar değiller, ben o kadar erkeğin arasında rahatsız olmamak için giymiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…