Eki Görüntüle 191397 <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.
maşallah size
kontes tişörtün çok güzel, kot montunu da çok sevdim ben..kombine yakışmış bence :81:enine çizgi şişman gösterir, evet evet:84:
kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim
Eki Görüntüle 191353 Eki Görüntüle 191354
canım, babetlerin ne güzelmişilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmişEki Görüntüle 191437 Eki Görüntüle 191438 Eki Görüntüle 191439 Eki Görüntüle 191440
Günlük bir kıyafet (genel tarzım) sıralaması biraz karşık mı olmuş ne...
bluzunu çaok beğendim canım ve uyumlu olmuşsun....ilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmişEki Görüntüle 191437 Eki Görüntüle 191438 Eki Görüntüle 191439 Eki Görüntüle 191440
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok şirinsiniz evlatlarınla mutluluklar dilerim....
canım ince hoş görünüyorsun....Eki Görüntüle 191397 <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.
ilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmişEki Görüntüle 191437 Eki Görüntüle 191438 Eki Görüntüle 191439 Eki Görüntüle 191440
maşallah size
kontes tişörtün çok güzel, kot montunu da çok sevdim ben..kombine yakışmış bence :81:
canım, babetlerin ne güzelmiş
bluzunun içine siyah badiyi giymesen daha güzel olurmuş, ama beğendim ben kombinini :81:
Alishia: bluzun gerceken cok hos...yakismis
Düş: spor gayet güzel renklerde cok uyumlu
jade: cok sekersiniz...ücünüzede masallah
kontesssss:küpelerin ve buluzun hos olmus...kot ceketinde ayri güzel ama kiyafetine uymamis baska bir kombinle kesin daha uyumlu olur
jade ikinizde cok tatli olmussunuz..
kontes bence hic kilolu durmuyorsun, kot mont disinda begendim..
jadecim cok tatli olmusunuz .... spor spor hosuma gitti kombinin..
aysemmm corapla giyinseydin daha iyi dururdu canim heralde , böyle biraz üst üste geldi gözüme .. babetlerin güzel olmus..
kontescim günlük bir kombin seninde dedigin gibi , uymuyan bisey göremedim ben.. bu yeni kot montun degilmi ??? kirmizi oje sürrr kirmiziii
saol bitanemm aminnnnnn...
çok teşekkürler canım
benimki tiffanyden çoğu yerde aynı model olabilir yorumunuza çok teşekkür ederim
tshirt çok tatlııııtam size göre bu arada kızınızı ve gelecek olan bebişi Allah bağışlasın
Erkek canımm kısmetsee inşallahhh...çok teşekkürlerrçok güzel spor ve rahat bende hamileyken genelde böyle giyinirdim kızınada masallah karnındaki bebişin cinsiyeti ne cnm
maşallah size
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok şirinsiniz evlatlarınla mutluluklar dilerim....
Hepinizee ayrı ayrı çokk çokk teşekkürr ederimmmAlishia: bluzun gerceken cok hos...yakismis
kontesssss:küpelerin ve buluzun hos olmus...kot ceketinde ayri güzel ama kiyafetine uymamis baska bir kombinle kesin daha uyumlu olur
Cnm giymesem çok açık olacaktı ben de baktım baktım ne yapacağımı bilemedim. Beyaz giydim çok sırıttı siyah daha iyi oldu gibime geldi. Teşekkür ederimmmmaşallah size
kontes tişörtün çok güzel, kot montunu da çok sevdim ben..kombine yakışmış bence :81:
canım, babetlerin ne güzelmiş
bluzunun içine siyah badiyi giymesen daha güzel olurmuş, ama beğendim ben kombinini :81:
bluzunu çaok beğendim canım ve uyumlu olmuşsun....
çok şık olmuşsun uyumlu duruyosun
alisha bluzun çok tatlıymış, kombinide beğendimm
tarzında benimde genelde sık kullandığım sevdiğim bir tarz canım
düşcüm sadece siyahla laciverti yakıştıramadım
mavi kot veya sütlü kahve keten bir pantolon hoş olurdu
tabi bence
onun dışında kıyafetlerin bedenine çok yakışmış bluzunda çok hoş canım
düş, önceki açık renkli kombinini beğenmiştim(geç oldu kusura bakma)
son eklediğindeki bluz çok hoşfakat spor bi ayakkabı ile yakıştıramadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?