Bugün ne giydin? Çek görelim..

trendden son aldığım elbise geldi. sanırım geri göndercem. çok beğenerek almamıştım ztn. kargo indirimli die almıştım:2: sizin de yorumlarınızı alıyim dedim.

elbisenin çok sarmasından korkuodum. aksine hiç öle olmadı. mankendeki gibi sarmadı

olmaz mı canım, kırmızı daha çok hoşuma gitti..

teşekkür ederim yorum için tatlışş

:83::83:çok kısa

diğer topikdede söylemiştim elbisenin üst kısmı kötü
bencede değiştir canım
yalnız şuda bir gerçek mankenden daha güzel olmuş yakışmış sana
bacakların çok hoş görünüyor incecik
birazda üstü bedenini sarıp o perde gibi saçakları olmasaymış
on numara olacakmış :)))

çok teşekkürler cnm evt üst bedeni çok bol oldu. geri gönderceim kesinleşti saol yorumun için

kontes elbisenin üzerine gömleği yakıştıramadım
bence kot gömleğini tayt, skiny ve kısa şortlarla dene çok hoş olacaktır
onun dışında saçların çok hoş elbisen yakışmış canım

biraz geçmişe baktımdda

darkolive canım kombinine bayıldım dantelli tuniğin çok güzel ama üstündeki hırka olmamış yaa , düz bej yada kahve bir hırka giyseydin keşke

airlikfeer ben ceketli kombinini daha çok beğendim , o asker karşılama heyecanı bendede varr

tatlım 10 gömleğin hariç üstünü çok beğendim, ama beyaz gömleğin yerine açık mavi bir gömlek giyseydin çok daha hoş olur kanımca

kontesim ben üstünü başını saçını kaşını gözünü çok beğendimmm (kaş+göz faceden bakıldığı için yapılan bir yorumdur )

pelinkr elbisenin nesini beğenmedin ki geri yolluosun ? valla ben çok beğendim, o püskülleri sökersen 10 numara olur bence

teşekkür ederim barbi bebeyimm
şaşkın bakışlarımı da beğendin mi hhehehe
ben senin kombine diyecek söz bulamıyorummükemmelsin yine zevkli hatunumm

hayırlısıyla kavuşsak canım bi an önce
teşekkür ederim bu arada

kontes canim kot gömlek disinda cok begendim, saclarinin renginede bayildim..
pelinkr elbise mankendense sana daha cok yakismis ama bencede geri gönder üst kismini begenmedim..
barbieveken tek kelimeyle harika olmussun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…