biraz geçmişe baktımdda
darkolive canım kombinine bayıldım dantelli tuniğin çok güzelama üstündeki hırka olmamış yaa , düz bej yada kahve bir hırka giyseydin keşke
airlikfeer ben ceketli kombinini daha çok beğendim , o asker karşılama heyecanı bendede varr
tatlım 10 gömleğin hariç üstünü çok beğendim, ama beyaz gömleğin yerine açık mavi bir gömlek giyseydin çok daha hoş olur kanımca
kontesim ben üstünü başını saçını kaşını gözünü çok beğendimmm(kaş+göz faceden bakıldığı için yapılan bir yorumdur )
pelinkr elbisenin nesini beğenmedin ki geri yolluosun ? valla ben çok beğendim, o püskülleri sökersen 10 numara olur bence
kontes canim kot gömlek disinda cok begendim, saclarinin renginede bayildim..
pelinkr elbise mankendense sana daha cok yakismis ama bencede geri gönder üst kismini begenmedim..
barbieveken tek kelimeyle harika olmussun...
buda benim kızlarEki Görüntüle 194900
güzel güzel
olmuş gibi ama kırmızı içinde siyah olmasa dahamı iyi olurdu ki.
buda benim kızlarEki Görüntüle 194900
fiziğin çok güzel gözüküyo keşke boydan bi fotonu koysaydn cnm boyun kilon kaç bu arada ?
çok zayıf duruosun. hiç 52 gibi durmuosun. bn 48 kilo filan derdim
kontess üstündeki gömleği uyumsuz buldum sadece gerisi güzel saçlarda ahenkle dans ediyor ohh ohh
barbim papilerini sevmedim sadece :26: onun dışında süpersin
pelinkr bende beğenmedim canım elbiseyipüsküller ofsayt yani onlar bir yıkamaya tek tek ayrılırlar bencede iade etme şansın varsa et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?