kızlar hepiniz çok şıksınız maşallah hepinizi ayrı ayrı beğendim :81:ama kontes barbieveken darkolive sizleri ayrı ayrı çok beğendim
Bugünkü Muhteşem Hava Kaçarmıydııııı Tabikide Kaçmazdı kaçırmadıkta ve bugün boğaz turuna çıktık ailecek annem babam ve ben ( aile saadeti yani) Döndüğümde aklıma geldi çekilmek ve bitap yorgun düşmüş halimlede olsa geçtim aynanın karşısına taze taze az önce çektim
Saçlarım Gün içerisinde açıktı fakat çok terlediğim ve bunaldığım için öylece toplayıverdim üstten ve dönene kadarda böyle gezindim dışarda
Eki Görüntüle 195705 [/QUOTEbugün çok güzeldi hava ben yorgun düştüm birazcık ama olsun hazır benim prensesime oynayacak arkadaş gelince temizlige kalktım bende perdeler camlar halılar derken bitab düştüm:)) ama çıtırım güzel havayı kaçırmamışsın eglenmişsin yine beyazlar içinde çok güzel gözüküyorsun şortuda giymişsin dahada zayıflamış geldin bana yeter ama fazla zayıflama ya
NOT: Üstüne Tıklayınca Resmin Daha İyi Görebilirsinizz :80:( ben tombiş tombişken olmuyor ama:)))))
kolyeni yiyesim geldi, bonibon gibi
çok uyumlusun kontes :82:
[/QUOTEbugün çok güzeldi hava ben yorgun düştüm birazcık ama olsun hazır benim prensesime oynayacak arkadaş gelince temizlige kalktım bende perdeler camlar halılar derken bitab düştüm:)) ama çıtırım güzel havayı kaçırmamışsın eglenmişsin yine beyazlar içinde çok güzel gözüküyorsun şortuda giymişsin dahada zayıflamış geldin bana yeter ama fazla zayıflama ya( ben tombiş tombişken olmuyor ama:)))))
Yavrum vala zayıflamadım hala aynıyım 52 kilocuğum:79:
Teşekkür ederim bu aradaa
Bugünkü Muhteşem Hava Kaçarmıydııııı Tabikide Kaçmazdı kaçırmadıkta ve bugün boğaz turuna çıktık ailecek annem babam ve ben ( aile saadeti yani) Döndüğümde aklıma geldi çekilmek ve bitap yorgun düşmüş halimlede olsa geçtim aynanın karşısına taze taze az önce çektim
Saçlarım Gün içerisinde açıktı fakat çok terlediğim ve bunaldığım için öylece toplayıverdim üstten ve dönene kadarda böyle gezindim dışarda
Eki Görüntüle 195705
NOT: Üstüne Tıklayınca Resmin Daha İyi Görebilirsinizz :80:
rica ederim balım birde ben yazsam kılomu dudagın uçuklar sanırım
gamzecim tam bahar havasını yansıtmışsın saçlarında böle çok tatlı olmuş
kontes ve gamze ayy pek hoş olmuşsunuz şekerler, bahar gibi!
kombin güzel canım,beğendim
teşekkürlerrr:78::78::78:kontes ve gamze ayy pek hoş olmuşsunuz şekerler, bahar gibi!
çok teşekkürler canımmayşemmm; cnm fotoda öle çıkmış. pantolon gayet güzel durmuş üstünde
kontess; çok beendim. bluzun kolundaki dantel çok hoş. kolyen de çokk tatlı
wuuuhuuu herzamanki gibi çok şıksın canım
Harika bir görüntü. Son resmi anlayamadım ama.
Kıyafet, çanta, ayakkabı çok uyumlu olmuş
Sadece iç kısımdaki tişört üzerinde yazılar fazla gibi olmuş.
Ama yinde çok hoş.
kombin güzel canım,beğendimyalnız merakımı mazur gör
genelde mini etek,topuklu giyiyorsun.hani böyle özel bi gece kıyafetiymişcesine.gündüz vakti nereye gidiyorsun öyle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?