Bugün ne giydin? Çek görelim..

kızlar hepiniz çok şıksınız maşallah hepinizi ayrı ayrı beğendim :81:ama kontes barbieveken darkolive sizleri ayrı ayrı çok beğendim

Son düzenleme:
Bugünkü Muhteşem Hava Kaçarmıydııııı Tabikide Kaçmazdı kaçırmadıkta ve bugün boğaz turuna çıktık ailecek annem babam ve ben ( aile saadeti yani ) Döndüğümde aklıma geldi çekilmek ve bitap yorgun düşmüş halimlede olsa geçtim aynanın karşısına taze taze az önce çektim

Saçlarım Gün içerisinde açıktı fakat çok terlediğim ve bunaldığım için öylece toplayıverdim üstten ve dönene kadarda böyle gezindim dışarda

NOT: Üstüne Tıklayınca Resmin Daha İyi Görebilirsinizz :80:​

Son düzenleme:

ayşemmm; cnm fotoda öle çıkmış. pantolon gayet güzel durmuş üstünde

kontess; çok beendim. bluzun kolundaki dantel çok hoş. kolyen de çokk tatlı

Yavrum vala zayıflamadım hala aynıyım 52 kilocuğum:79:
Teşekkür ederim bu aradaa

Son düzenleme:

gamzecim tam bahar havasını yansıtmışsın saçlarında böle çok tatlı olmuş

rica ederim balım birde ben yazsam kılomu dudagın uçuklar sanırım
senin kalbin yüzün ve gözlerin yeter kuzummmmmm
gamzecim tam bahar havasını yansıtmışsın saçlarında böle çok tatlı olmuş
ayy bende beğendim saçlarımı ilk kez böyle yaptım berracım bunaldığım için ama ara sıra değişiklik sanırım iyi olcak
kontes ve gamze ayy pek hoş olmuşsunuz şekerler, bahar gibi!

ayy teşekkür ederimmm valla bahar değil direk yaz gelmiş gibiydi bugünnn

arkadaslar yorum yapamadim..begendim buttonuna bastim hep
budaaa benden

Eki Görüntüle 195716

Tatlım bu tarz ceketlere baylıyorummmm, saçların çok hoşuma gitti

yalnız çantan ve ayakkabın gündüz için ağır kaçmış gibime geldi açıkcası.. içindeki badi yazılı olduğu için spor gibi duruyor ceketinde spor tarzı keşke ayakkabı ve çanta seçiminde bunun gibi olsaydı...

wuuuhuuu herzamanki gibi çok şıksın canım

tesekkür ederim canim

Harika bir görüntü. Son resmi anlayamadım ama.
Kıyafet, çanta, ayakkabı çok uyumlu olmuş
Sadece iç kısımdaki tişört üzerinde yazılar fazla gibi olmuş.
Ama yinde çok hoş.

cok tesekkür ederim son resim tisörtümü göstersin diye cekmistim ama hic belli olmamis
kombin güzel canım,beğendim yalnız merakımı mazur gör
genelde mini etek,topuklu giyiyorsun.hani böyle özel bi gece kıyafetiymişcesine.gündüz vakti nereye gidiyorsun öyle:26:

tesekkür ederiiiiim kusura bakmayin yazmadim ama bu kiyafet bugünden degil hafta sonundan oyüzden topuklu ve özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…