Bugün ne giydin? Çek görelim..

uzun siyah hırka yada kısa siyah hırka siyah ceket yada siyak bişeyin varsa öle dene :26:

siyah hırkayla kombinliorum cnm ztn. havalar ısındı ya hırka yerine ne giyebilirim die bakınıoken bu boleroyla denedim fikirllerinizi mrk ettim. az daha ısınınca boş gicem pek olmadığının farkındayım

aaaaaa buluştunuz muuuuu böylede çok güzelsin ay kıyamam sürpriz yapmış hadi maşllhhh :123:

ya benim eşşek kafamm yüzümü kapamadan koydum nası silicem bnlarıııı :''(
alıntı olmadan yorum yapılırsa çok sevinirim

Son düzenleme:
dc kombin süperr sen de çok tatlıymışsın maşallah
fotolar nasıl siliniyor bilmiyorum ama süren kısıtlıyken öğren derim:26:

dc kombin süperr sen de çok tatlıymışsın maşallah
fotolar nasıl siliniyor bilmiyorum ama süren kısıtlıyken öğren derim:26:
çok teşekkür ederim canm
buldum sonunda :) profilde sol kısımda eklentiler die bi bölüm var ordan siliniyo aklınızda kalsn unutursanız bnm gbi :))

BarbieveKen: cook begendim hele ceketine bayildim
rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedim küpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
twetty84: cok güzel olmussun bu arada fizigin gercekten cok hos
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin

teşekkür ediyorum cnm

Yine olmuş, yine yakışmış.

çok teşekkür ederimm
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş
pelinkr elbisen güzel fakat beyaz boleroyla beğenmedim ben canım :26:

çok teşekkür ederimm
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş
pelinkr elbisen güzel fakat beyaz boleroyla beğenmedim ben canım :26:

teşekkür ediorum cnm pek olmadı evt. havalar iice ısınana kadar beklesin en iisi

senin kombinini de çok beğendim. değinmeden geçemicem pozlarına hastayım cnm ya. sana çok yakışıo böle pozlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…