uzun siyah hırka yada kısa siyah hırka siyah ceket yada siyak bişeyin varsa öle dene :26:
tşkler hayatımmmsevgilimin geleceği gün yani yarın için çoook başka planlarım kombinlerim vardı kafamda ama benim süprüs yumurtam bugünden geldi, hazırlıksız yakalandım ne yazık ki sbh çekmiştim kendimi , babannemde ayna olmadığı için bakıyım diye : ))) bugün böyleydim
Eki Görüntüle 195754
-------------------------------
cok teşekkr ederim canmçok beendim kombinini çok cicibu arada çok tatlısın cnm ya maşallah
çok teşekkür ederim canmdc kombin süperrsen de çok tatlıymışsın maşallah
fotolar nasıl siliniyor bilmiyorum ama süren kısıtlıyken öğren derim:26:
Eki Görüntüle 196348 Eki Görüntüle 196347 Eki Görüntüle 196346
k.bakmayn dierlerini silmek zorunda kaldım deşifre etmiştm kndimiyine ekledim
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin[/B]
ayyy çok teşekkr ettimeteğinde sende çok tatlısın
BarbieveKen: cook begendim hele ceketine bayildim
rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedimküpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
twetty84: cok güzel olmussun bu arada fizigin gercekten cok hos
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin
ayyy çok teşekkr ettimevet etegi bnde çok severek aldım ama çok kısaydı eve nası döncegimi bilemedim
BarbieveKen: cook begendim hele ceketine bayildim
rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedimküpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
twetty84: cok güzel olmussun bu arada fizigin gercekten cok hos
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin
Yine olmuş, yine yakışmış.
çok teşekkür ederimm
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş
pelinkr elbisen güzel fakat beyaz boleroyla beğenmedim ben canım :26:
hayır onu demek istemedimeteğine bayıldım çok şirinmiş.alır almaz giyiptemi geldin?
bayıldım canım
çok teşekkür ederimm
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?