Bugün ne giydin? Çek görelim..

tesekkür ederim bu resim hafta sonu cekilmisti bugünden degil yani yazmayi uttum sadece
gece cikmistik zaten gündüz icin pek uyumlu olmazdi

tşkler hayatımmm sevgilimin geleceği gün yani yarın için çoook başka planlarım kombinlerim vardı kafamda ama benim süprüs yumurtam bugünden geldi, hazırlıksız yakalandım ne yazık ki sbh çekmiştim kendimi , babannemde ayna olmadığı için bakıyım diye : ))) bugün böyleydim

kontesim çok uyumlu ve çok hoş olmuşsun cnm
tibitim tulumu çok güzel taşımışsın, olmuşsun olmuşsunnn

Son düzenleme:

gayet şıksın cnm beendim

kkdan baya bi uzak kalmistim hazir girmisken gelmisinize gecmisinize bi bakim dedim bakis o bakis bi girdim bidaha cikamadim

kkontess nasil zayiflamissin öyle giydiklerin dahada cok yakismis bayildim
Selayhus saclar degismis kiyafetler dahada feminenlesmis valla felaket yakismis ba-yil-dim zaten gördügüm kadari ile sirf ben bayilmamisim begenilerin ucmus gitmis
aysemmmmm senin kombinlerini de cok begendim cnm
Demothy sadece bitane BarbieveKen'inde iki tane kombinini gördüm :97: buna ragmen aklimda kaldiniz ikinizide cok begendim
veeee Tatlim_10 hasta oldum ya tam benim tarzim bitek ayakkabi zevkimiz uymamis fizikte sahane olunca tüm kombinler harika olmus

herkesi teker teker yazmiyorum sadece aklimda kalanlari yazdim begendiklerimi zaten begendim cümleye bak allanibegeni tusunu kullandim yani :86:
neyse fstk kacar :79:

Son düzenleme:
gunaydıın

gecen haftadan bırkac kare ekleyeyım dedım bendee
bırde bu resımlerde hcbır detay bellı olmuyor boyutunu buyutemıyor muyuz?

ayşemmm; cnm fotoda öle çıkmış. pantolon gayet güzel durmuş üstünde

kontess; çok beendim. bluzun kolundaki dantel çok hoş. kolyen de çokk tatlı

mersi canım

arkadaslar yorum yapamadim..begendim buttonuna bastim hep
budaaa benden

Eki Görüntüle 195716
tek kelımeyle super olmussun.

gunaydıın
Eki Görüntüle 195815 Eki Görüntüle 195816
gecen haftadan bırkac kare ekleyeyım dedım bendee
bırde bu resımlerde hcbır detay bellı olmuyor boyutunu buyutemıyor muyuz?

ılk resım cok bellı olmuyor ama ıkıncısı cok hos ve uyumlusun.artı manzara superrrr canım

vay anam vayyyyy yaz geldii tabi bizimkiii soyundu :) çok güzelsin gamzecikkkkk

tatlım10 parti kızı gibisin her daim beğeniyorum tarzını hoş
konteskom boncuğun pek uyumlu olmuş çok beğendim
gamzebelinay beyaz gömleği çok iyi taşıyosun altındaki de şort galiba çok beğendim
barbitomtomm senin her halin pörfektö olduğu için hazırlıksız yakalanmış olmamışsın bebeğim ceketin çok güzel bu arada
Alıntı yapmadım bana yorum yapan ve beğendime tık yapan herkese teşekkürler

kontescim çok hoş görünüyosun kolyeni sevdim, kombininle çok uyumlu olmuş
tatlım10 güzel bir kombin olmuş nereye gittin bilmiyorum ama gece bir yere giderken giymek için çok uygun olmuş
barbitom ceketini çok sevdim pantolonun da çok hoş kısacası her zamanki gibi çok güzelsin ayakkabıları da merak ettim
tivitim tulum çok yakışmış yazı getirmişsin
rockerx kıyafet çok belli olmuyor ama zarif şık görünüyosun

bugünden ..................

Eklentiler

• $170520116101.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $170520116096.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…