Bugün ne giydin? Çek görelim..

pelinkr : canım boleron gayet güzel olmuş
rockers : fiziğin süper maşallah arkadaki manzara daha süpermiş cnm neresi ora acaba
barbiveken: ceketinin rengine bayıldım canım çantanda çok şeker
335dc : ay ay ay ne kadar şıksın sen öyle yaa eteğin çok yakışmış cnm

teşekkür ederim cnm

cok tesekkur ederım canım besıktas orasıda

barbieveken tarzin cok hosuma gidiyor, ceketin cok güzelmis...
twetty cok tatli bir kombin olmus, pozlarina ayri hayranim...
335dc etegin gercekten cok güzel, gayet hos olmussun..

slm kızlar. konsere gidicem de fikir danışmak istedim. foto çekemedim. aklımda ki kombin beyaz pantalon, siyah pullu bi atlet üstüne beyaz bolero. üşürsem giymek için de siyah ceket veya hırka alcam. nası olur sizce. beyaz pantolon yerine kot mu seçmeliyim:26:

:78:

:78:

funda38, Mermaid26, minik06 ve 6 diğer kişi bu mesajı beğendiler.
NektaR, __fstk, pamuk_helva, Ruyamsiin, aysemmmmm, ayseyilmazz_88
saolun canlar

bende begenmistim seni begendi butonuna basmayi unuttummiki acaba
ayrica yüzünüde görmüstüm cok tatlisin bebek

1 haftadır giremedim siteye kızlar kusura bakmayın sadece bi kaç sayfaya bakabildim kayınvalidem gözünden büyük bi ameliyat geçirdi bu gece yine ordayım sizlerin güzel kombinlerinizi göremicem diye üzülüyorum ve merak ediyorum

Son düzenleme:

geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin (kolay gelmek? vallahi durumuna en yakın temenni olarak bunu buldum)

geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin (kolay gelmek? vallahi durumuna en yakın temenni olarak bunu buldum)

sağol cnm... vallahi çok doğru bi temenni yemek yap temizlik yap çocuk bak bide cadı bi görümce var onun çenesinle uğraş kayınvalidede aynı gerçi offf off neyse bikaç gün daha dayanıcam artık sonra canım evime

çok şıksın çok beğendim cnm

teşekkür ederim canım

geçmiş olsun canım

gnydn64, demothy, pelinkr
ececikkk35, berra_, Selayhus, aysemmmmm, ayseyilmazz_88, 335dc
teşekkürler bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…