unutmuşum cnm kusura bakmaayakkabıyı nursace den aldım
kontess 3 ay ban almış. maalesf uzun bi süre yok:58 topiğimizde çok durgunlaştı kontes gidince
bugun 3,5 saat yurudum.kilo konusuna gelince canim ben 14 ayda 24,5 kilo verdim.su an 67 kiloyum dukan diyeti yapiyorum.boyumda 170 cm.
tum sorun bu kocuman gobisde.yuruyus yaptigimda iniyor resmen.iltifatlarin icin cok tesekkur ederim.
haziran itibariyle esimle alisverise cikacagiz.umarim o zamana kadar gobegim iner.
bol topuklu ayakkabi ve elbise alacagim.
moralimi super bir sekilde yerine getirdin.
efsuncum bu kombinleri hangi siteden buldun ne zamandır arıyorum bende çok güzel ayarlıyorlar fikir olur bana da...teşekkürler cnm şimdiden
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/8899.jpg
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var...Bu ayakkabılar annemin giymedigi bende verdirtmedım.
Nasıl kombin edebilirim cok mu klasikler?
kotla fılan kombin olmaz heralde zaten:18:
kombin fikirlerinizi beklemekteyim.:):)
masallah ne güzel vermissin kilolari. ah su göbüshler..
moral verebildiysem ne mutlu bana
ban almak ne demek ki?
cidden durgunlaşmış burası
Eki Görüntüle 201876
şortumla bi kombin daha yaptım.ama bu da pek olmadı sanki:44: bn bu şort kombini konusunda başarısız oldum sanırım iyi kötü tüm yorumlara açığım kızlar
Eki Görüntüle 202004
Eki Görüntüle 202159
hemen hatamı soyluyorum sankı tayt degılde corap olsaymıs daha ıyı olurmus ama malesefkı kalın corabım yok hepsı ınce.ince gıyseydım bu elbıse altına butun ayılar pesımde olurdu en mantıklısı tayt gıymek dedım.artı sıyah babaetlerım vardı
3 ay cezalı. kapsama alanı dışında. msj filan göderemio yorum yapamıo. böle bişey sanırım cnm
:26:
düş canım adresını verde kendımı kargolatıyım bı dovmedıgın kalmıs benı.gercekten tarzını merak edıyorum senın.tamam begenmıyebılırsın ama yerden yerede vurma yanı bı bacakların carpık gobegın kocaman demedıgın kalmıs.sana ınat o elbıseyı bol pantolonla gıyecem ve hergun buraya yukleyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?