Bugün ne giydin? Çek görelim..

masallah ne güzel vermissin kilolari. ah su göbüshler..
moral verebildiysem ne mutlu bana

Ayakkabilari cok begendim bence herseyle gider, marlene pantolon , eteklerle, klasik koyu jeanlerle ..
bu arada kombin icin özel bir konu var: http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...nleyemiyorum-yardim-edin-diyenlerbuyrunn.html

hemen hatamı soyluyorum sankı tayt degılde corap olsaymıs daha ıyı olurmus ama malesefkı kalın corabım yok hepsı ınce.ince gıyseydım bu elbıse altına butun ayılar pesımde olurdu en mantıklısı tayt gıymek dedım.artı sıyah babaetlerım vardı

Seninde söylediğin gibi olmamış...
Elbise altına tayt giyilmez ki zaten...
Tayt tunikle giyilir...
ince siyah çorap, ten rengi çorap yada elbisendeki herhangi renkten bi çorapta olabilir bu şekilde giyseydin çok hoş olabilirdi ama bence böyle çok kötü olmuş ve göze hiç hoş görünmüyor...
Sırf millet bakıcak diye böylede giyilmemeli bence çünkü elbisende o kadar kısa değil... Senin peşime takılır dediğin öküzler zira gayet düzgün giyinmiş hatta kapalı bi bayana bile sarkan tiplerdir...

Ayşemmmikinci eklediğin fotodaki eteği beğendim üstünde iyide zira o tayt yine olmamış...
Neden ince siyah çorapla giymiyorsun?
Gördüğüm kadarıyla elbise yada eteklerin o kadar kısa değil...
Ve son bir şey daha söylemeden edemicem... Foto çekilirken bence daha sadece bi yerde çekilirsen daha iyi olur çünkü odan çok göz yoruyor ne giydiğine bakarken gözler başka yere kayıyor ve çok dağınık duruyor..

şortumla bi kombin daha yaptım. ama bu da pek olmadı sanki:44: bn bu şort kombini konusunda başarısız oldum sanırım iyi kötü tüm yorumlara açığım kızlar

Eki Görüntüle 202004

Bolera olmamış bence...
Birde şortun beli çok yüksek geldi..
Yüksek geldiği içinde içine soktuğun badi hoş görünmedi gözüme..
Ama çoraplarını çok beğendim...

Rüyamsın bence gayet rahat ve hoş görünüyorsun..

Rokers aynı şekilde seninde giydiklerini beğendim yakışmış...

nazbalım elbisen çok hoş rengide güzel ama altına giydiğin ayakkabıyı tam olarak göremesemde gördüğüm kadar ile pek yakışmamş tamamen dolgu topukmu?

düş canım adresını verde kendımı kargolatıyım bı dovmedıgın kalmıs benı.gercekten tarzını merak edıyorum senın.tamam begenmıyebılırsın ama yerden yerede vurma yanı bı bacakların carpık gobegın kocaman demedıgın kalmıs.sana ınat o elbıseyı bol pantolonla gıyecem ve hergun buraya yukleyecem.

elbisen çok güzel evet tayt olmamış ama okadarda kötü durmamış

Ne alaka ayşe?
Burda gördüğümü söylüyorum.
Beğendiğime beğendim beğenmediğime beğenmedim diye yazıyorum neden beğenmediysem açıklamasınıda yapıyorum.
Bunda zoruna gidicek yada alınıcak bir şey yok kimse kırılmasın diye sürekli ay ne kadar hoş ay ne kadar şıksın diyemezsin...
Ben böyleyim.. Beğenmediysem söylerim direk. Bi dövmediğin kaldı demişsin. olumsuz eleştiri alınca bu şekilde düşünmene gerek yok. Ayrıca yüklediğim fotolarımda var yani benimde tarzım ortada merak ediyorsan bakabilirsin ama ben olumsuz eleştiride olsa alınmıyorum. buna göre biraz daha kendime çeki düzen veriyorum. Burdaki olumsuz eleştiler de iyidir..

naz balım çok beğendim 2 kombinide
pelin şortla ilgili yazmıştım daha önce fakat fiziğini çok beğeniyorum
ayşemm bencede tayt olmamış canım seni gereksiz yere dolgun göstermiş
2. kombinde etek bluz pek cici olmuş yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…