Bugün ne giydin? Çek görelim..

nazBALIM_; güzel bir kombin olmus
pelinkr;canim ben bu kombinini pek begenmedim..keske siyah bluz yerine acik renkte birsey tercih etseydin
bence yaza acik renkler daha güzel gidiyor...ama coraplar güzel aynisindan (pembesi) bendede var
Ruyamsiin;EUROPAPAAAARK cok oldu gitmeyeli kombinin güzel spor olmus
rockerx; hos olmussun bence hersey uyumlu birtek ayakkablari pek begenmedim converse tarzi ayakkabi daha uyumlu olurdu sanki

acik renk ayakkabiyi daha hos buldum..siyahi pek begenmedim acikcasi
bu sekildede kombinleye bilirsin canim

Eki Görüntüle 201813
bende aslında begendıgımden degıl de degerlendırebılırmıyım mantıgındayım.
yoksa hıc tarzım degıller.
olmadı gıymem bende.
kombin ornegı cok hos bende ıkısı arasında acık renkte aklım
sıyah hos degıl ılgın ıcın tesekkur ederım

nazbalım kombinini beğendim spor cool ve şık
scarlete ayakkabılar benim tarzım değil biraz demode göründü gözüme üzgünüm kızma lütfen
neden kızayım olur mu hıc fıkrınızı almak ıcın koydum zaten.
demode gorundugu konusunda haklısın.
zaten o da ondan vermek ıstıyo bır suru ayakkabısı var burun kıvırıyo bunlara
bende bu gıdısle burun kıvırıcam sanırım:26:

ewt olabılır o sekıldede deneyebılırım belkı bıgun

tweety84 ve tatlım10 teşekkür ederim yorumlarınız için. tmm açık renk bişeylerlede kombinlicem

tatlım10 çok beendim cnm. çok uyumlusun

şortumla bi kombin daha yaptım. ama bu da pek olmadı sanki:44: bn bu şort kombini konusunda başarısız oldum sanırım iyi kötü tüm yorumlara açığım kızlar

Tatlim_10 herşey uyumlu içimi açtı kombinin

tesekkür ederim coook

tweety84 ve tatlım10 teşekkür ederim yorumlarınız için. tmm açık renk bişeylerlede kombinlicem

tatlım10 çok beendim cnm. çok uyumlusun

tesekkür ederim canim...ben bunuda pek uyumlu bulmadim sanirsam uyumsuzluk shortda biraz uzun oldugu icin herhalde...ama bu kombine bu tarza birsey güzel giderdi

şortumla bi kombin daha yaptım. ama bu da pek olmadı sanki:44: bn bu şort kombini konusunda başarısız oldum sanırım iyi kötü tüm yorumlara açığım kızlar

Eki Görüntüle 202004

pelincim ben çok beğendim kombini çoraplar çok tatlı zaten şort boyuyla da iyi olmuş daha kısasıyla rahat edemezsin diye düşünüyorum :44: ama bolero olmamış salaş bir hırka ile olabilir gibime geldi saçını da dağınık toplarsan takılarla pek tatlı olursun
ayrıca bir önceki papilere bayıldım nerden nerdennn :78:

şortun daha kısası günlük giyilmez bncede. çünkü oturunca bayağı yukarı çıkıo. nerdeyse çorabın üst kısmında düz siyah bi yer var ya orası görüncek o kadar çıkıo yukarı evt bolero olmadı katılıorum. hırkayla denerim bir de:26:

evet evet deniz kıyısında ya da sahil şehrinde olabilir zaten o kadar kısa şort çorapla da olmaz gibi :44:
ben de sınavlar münasebeti ile salaş öğrenci moduna geçtiğimden kombin felan hak getire burası da durgunlaşmış kontes de yok galiba yokluğu hissediliyor cidden :26:
papini nerden aldın söylemedin ama :78:

unutmuşum cnm kusura bakma ayakkabıyı nursace den aldım

kontess 3 ay ban almış. maalesf uzun bi süre yok:58 topiğimizde çok durgunlaştı kontes gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…