Bugün ne giydin? Çek görelim..

bnmde aynı bu tarz bi elbisem var. biraz daha kısa boyu. bnde taytla giymeyi düşünüodum. ama bncede bu tarz elbiseler taytla pek olmuo. bide seni kilolu göstermiş cnm

ammaaa 2. kombinini çok beeendimm

evt cnm şortu giymedim ztn öle. önce size danışıp sonra giyiyorum. 2. yorumun için çok teşekkür ederim cnm

bnmde aynı bu tarz bi elbisem var. biraz daha kısa boyu. bnde taytla giymeyi düşünüodum. ama bncede bu tarz elbiseler taytla pek olmuo. bide seni kilolu göstermiş cnm

ammaaa 2. kombinini çok beeendimm

cok kısa elbıse iş ortamındada malesefkı olmuyor.tayt gıydım bende.ama ılk ısım kalın sıyah corap almak olacak baska care yok canım.

canım güle güle kullan benimde var buna benzer tayt pantolarla giydiğimde beyaza yakın krem topuk çorbı tül üstünde şekilleri olanlardan giyorum ama etkle elbiseyle kullanıcam zaman çorap giymiyorum ben

Son düzenleme:

Ayakkabılarına bayıldım, güle güle kullan canım, ama çorapla giyme bence. Çorapsız rahat edemiyorsan parmak arası kilotlu çoraplar çıkmış onları deneyebilirsin ama ten rengi olmak koşuluyla.

bencede çorap pek hoş durmuyo açık ayakkabıyla çorapsız giysen daha iyi olur

evt genelde kimse beenmio. bnde giymicem sanırım böle:44: burunsuz ten rengi çorapla giyerim elbiselerin altına. boş ayak rahat olmuo. pantolonla da giyinince çorap giymem gerekecek:44:

Ayakkabılarına bayıldım, güle güle kullan canım, ama çorapla giyme bence. Çorapsız rahat edemiyorsan parmak arası kilotlu çoraplar çıkmış onları deneyebilirsin ama ten rengi olmak koşuluyla.

teşekkür ederim cnm. bi bakıyim o dediğin çoraplara:26:

aysemmmmm;

bence 1. kombinindeki tayt okadar COOOOOk göze batmiyor 2. kombinindeki gibi bir corapla daha uyumlu olurdu evet ama zaten sende bunun farkina varmissin...

hem herkesin giyinis tarzi farklidir kimisi mini etek/ short cekinmeden giyer kimiside cekinerek buna`"eteginin boyu fazla kisa degil corapsizda giyinebilirsin" demek yanlis olur herkezin tarzi farkli sonucta....birde odani filan karistirmis arkadas herkes istedigi yerde istedigi gibi resim cekebilir diye düsünüyorum sonucta disarida, is yerinde heryerde resim ceken arkadaslar var

lütfen böyle yorum yapipda polemige girmeyelim Begeniyorsak BEGENDIk Begenmiyorsak Begenmedik ve sebebini yazalim daha mantikli olur bence

ayakkablarin cok hos rengide güzel...biraz daha topuklu olsaymis dahada güzel olurmus ama bence bu elbiseye kapali platform ayakkabi daha güzel gider...bu ayakkablarida skinny pantolonla kombinleye bilirsin eminin cok güzel olur

pelin bencede çorapsız giy
ayağın rahat etmesi açısından ayağı kaydırmayan tabanlar oluyor onlardan alıp kullanabilirsin
çorapla deneyeceksen birde vanilya rengiyle dene bakalım canım beğenecekmisin
bu arada güle güle kullan ayakkabını pek hoş ve güzel

ayakkablarin cok hos rengide güzel...biraz daha topuklu olsaymis dahada güzel olurmus ama bence bu elbiseye kapali platform ayakkabi daha güzel gider...bu ayakkablarida skinny pantolonla kombinleye bilirsin eminin cok güzel olur

tmm cnm herkesin görüşü aynı yönde. en iisi bu ayakkabının içine çorap giyme işinden vazgeçiyim pantolonlarla yada taytla kombinliim papilerimi. beenmene sevindim cnm günlük hayatta daha fazla topukluyla rahat edemiorum maalesef

oda olayı hakikaten çok lüzumsuz olmuş
Barbi helada çekip ekliyordu mesela resimlerini, ama ben hela ortamını değil barbinin şıklığını görüyodum sadece..
ne alaka odan dağınık yaa isterse çöp ev olur, kime ne başkasının odasından?

teşekkür ederim cnm aslında bnm gözüme batmıo açık ayakkabı içine çorap ama millete tuhaf gelebilir die çekiniorum. vanilyayla da denedim. güzel oldu bnce. siyahtan daha ii oldu sanki:26: dediğin tabanlıklara bi bakıyim cnm. bide özel çoraplar varmış pentide onlarada bakıcam

İnsanlara iyilik için bişey söylemeye gelmiyor
Ama sizde haklısınız ki insanların dağınıklığı yada düzen/düzensizlikleri kimseyi ilgilendirmiyor.
Sahibi rahatsız olmuyorsa karşısındaki hiç rahatsız olmamalı ve uyarmamalıda
Ama işte burda bi çok kişi gördüğü için iyi niyetle söyleyelim dedik.
Söylememek lazım
Yoksa böyle polemik der durur birileri.
Neyse NOKTA diyorum.
.
.
.
pelinkr:
ayakkabı güzel ben böyle ayakkabıları çok seviyorum.
Ama açık ayakkabı ile çorabın güzel durduğunu düşünmüyorum.
İnternette biçok örneği var ama bence hoş durmuyor tabi yine tercih meselesi

teşekkür ederim cnm evt çoğunluk beenmeyince bnde soğudum. giymicem öle.

ikide bir bu topige niye gereksiz seyler yazan insanlar oluyor anlamiyorum
burasi BUGÜN NE GIYDIN topigi degil BUGÜN ODAN TOPLUMU DEGILMI topigi olsun ozaman
bence bunu düsünmek kimseye düsmez arkadas nasil rahat ediyorsa öyle olsun

kimseyle kavga etmek degil niyetim bu konu hakkinda artik birseyde yazmicam NOKTAAAAAA!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…