Bugün ne giydin? Çek görelim..

bence çok güzel ayakkabılar scarlette iyi ki verdirtmemişsin. etekle klasik pantolonlarla çok hoş olurlar diye düşünüyorum. :97:

bence çok güzel ayakkabılar scarlette iyi ki verdirtmemişsin. etekle klasik pantolonlarla çok hoş olurlar diye düşünüyorum. :97:
sevındım bende etekle guzel olur dıyorum ama her zaman gıymıyorum etek
kotla denedım acık renk olanı fena olmadı ama klasıkle daha hos duruyo sankı
verdırtmedm bana kalsınlar

canım bence ayakkabılar çok güzel dar diz üstü eteklerle güzel olur bence
demi bencede ama ıste benım guzelce kombinlemem lazım

bnce kotlada giyilebilir. çok klasik deiller.
oyle mı dıyosunuz deneyecegım artık

cok sagolun yorumlarınız ıcın

nazbalım kombinini beğendim spor cool ve şık
scarlete ayakkabılar benim tarzım değil biraz demode göründü gözüme üzgünüm kızma lütfen

pelinkr ayakkabılar dışında kombini beğenmedm şort boyu çok uzun geldi ve gömlek yakışmamış diye düşünüyorum çok daha güzel kombinlerine rastladığım için bunları söyledim insallah yanlıs anlasılmam

yok cnm nie yanlış anlıyim. şort uzun deil bnce. belki gömleği şortun içine soktuğum için boyu uzun gibi geldi. gerçi daha kısa şortlarda var onlar daha hoş duruo doğru diosun denemiştim ama onlarda oturunca çok kısa kalıo. yazlık yerde giyilir ancak:26:

pelinkr şortunu beğendim ama ayakkabı (ben sevmediğim için ) ve gömleği beğenmedim gömlek şortu gölgelemiş bana göre
rockers rahat bir kombin olmuş gömleğin bağlayınca hoş durmuş :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…