Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok güzel olmuşsun
teşekkür ederim

pelin yok bu elbiseden bahsetmiyorum bolluk bakımından beyaz elbisenin aynısından aldım bende onun bolluğundan bahsediyorum , güzel yorumun için teşekkürler.

merhabalar
dünki doğum günü partimden 28e bastım

Eki Görüntüle 203320

bugünde oğlumun doğum günü

akşama da birlikte koyarız başka bir kombinle karşınızda olurum

tatlım çok şeker olmuşsun bayılıyorum bu renge
siz dikmişsiniz sanırım bir de ellerinize sağlık
ben de izmirime kavuşuyorum "anneannemle dikiş günlerini" başlatacağım

bazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii

Eki Görüntüle 204161

çok hoş olmuşsun tatlım
sadece üzerindeki biraz uzun gibi geldi ama yine de olmuş..
daha sıcaklarda ve tabii ortam müsaitse, elbise olarak da kullanabilirsin bence..

pelinciiiiim kemerle süper olmuş..
o kemer de sanırım bizim elbisenin kemeri
ben şöyle hayal ettim bir de; kahveli turkuazlı kalın bir kemer altına sandalet bir sürü boncuklu renkli bilezikler bir de hasır şapka wu huu!
ya da siyah kemer topuklu papi ve siyah cluth..
sonracığıma kırmızı lacivert ve beyaz olarak altın rengi aksesuarlarla marin kombini de olabilir..
aklıma bunlar geldi 2dk da :78:
ayrıca söylemeden geçemem tatlım çok yakışmış
böyle celibon gibi olmuşsun

çok teşekkürler cnm beenmene çok sevindim

evt bizim elbisenin kemeri. o kemer çok kullanışlı. bol elbiselerimde kurtarıcı oluyo

kombin önerilerin çok hoş. kahve kemer ve sandalet kombinini yapmayı düşünüorum

bazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii

Eki Görüntüle 204161
ben cok begendım

ben elbisenın dogal halını daha cok begendım:18:
kemerlede olur ama kendısı daha guzel

bi tanıdığın düğününden.. saçlarım krapeli ve düz fönlüydü elimde de kırmızı siyah portföy vardı
gayet hos olmussun
Eki Görüntüle 204384
dun aksam konsere gıderken boyleydım tabı tertemız pabucla gıttık camurlu ayakkabıyla cıktık.
alınmazsanız ıcındekı bluz hosuma gıtmedı kemerde var ceket kaptmıs uygun bulmadım ben kendı adıma tabıkı zevkler tartısılmaz

son eklenenlere baktım ve yorumlarımı yapayım :)

pelinkr aldığın elbiseye bayıldım çok hoşmuş.
kesimi bol duruyor evet ama seninde yaptığın gibi bi kemer her şeyi hallediyor bende bol elbiselerime öyle yapıyorum :)
Ama bi an düşündüm beyaz elbiseye siyah değilde ne renk bi kemer gider diye...
tweety kırmızı ayakkabılarına bayıldım harika duruyorlar.
Ama elbise sanki biraz spor kalmış gibi o ayakkabılarla.
ayşe aldığın o siyah elbise güzelmiş.şimdi zaten üst kısmı dantel moda her yerde badisini ve elbisesini görüyorum..
diğer kombin ise uyumsuz. yani renklerden ziyada kıyafetler uyumsuz. ceketin tek başına güzel..
badinde öyle. ama o ceket ve badi birlikte pek uyumlu değil sadece renk uyumu var ikisi arasında...
bakıldığında o badi ceket lacivert kot ve siyah ayakkabı( burdan öyle görünüyor) pek uyumlu değil..

esra, siyah badi ve kot eteğin uyumu güzel fakat ben o şekilde modelleri sevmiyorum.. kot etekte daha dar aynı şekilde badide sade ve dar kesimi seviyorum. terlik seçiminde pek hoşuma gitmedi ben çiçekli ayakkabı yada terlikleri sevmediğim için olabilir belki bilmiyorum.

Bazen böyle ayrıntılı yorum yapıyorum ve bazı arkadaşlar rahatsız oluyor ama olumlu eleştiri kadar olumsuz eleştiride iyidir. sizin göremediklerinizi gösterir..

superisi teşekkürler cnm

düş teşekkür ederim cnm. her renk kemerle olur bnce. ayakkabı uyumuyla birlikta tabi

herseyin güzel çok şıksın ama ben bi türlü kısa taytları sevemedim taytını beğenmedim sadece cnm

çok hoş olmuşsun tatlım
sadece üzerindeki biraz uzun gibi geldi ama yine de olmuş..
daha sıcaklarda ve tabii ortam müsaitse, elbise olarak da kullanabilirsin bence..

hepinize cok tesekkür ederim

twetty84; cok tatli olmussun ama keske ayakkabilarinin yakindan bir resmini cekseydin böyle bile cok güzel duruyorlar yakindanda görmek isterdim
esra8; tisörtün & cantan güzel ama ayakkablarini ve etegini uyumlu bulmadim
aysemmm; elbisen güzel ... ikinci kombinindeki ceketini begendim ama keske ceketinin renginde bir ayakkabi ve acik renk kot pantolon secseydin daha hos olurdu

e yaz geldi nişan düğün bitmez artık:)arkadaşımın nişanından telden çektik fotoları renkler koyu çıkmış idare ediverin gari...

Eki Görüntüle 204384

dun aksam konsere gıderken boyleydım tabı tertemız pabucla gıttık camurlu ayakkabıyla cıktık.

tatlımmm üstündeki ceketin markası robin mi birde kaça aldın yaa bana 60 tl dediler bende siyahını beğendim ama bedeni yoktu heryerlere baktım yok yok yok...gelelim sanaa işte bu kadar kolay tarz olmak...güle güle giy cnmm

tesekkurler canım yorumun ıcın.ceketle badım bırbırını bogmus resımlerde daha net anlasılıyor.ceketın markası robın 50 yada 60 tam hatırlıyamadım sımdı.

Eki Görüntüle 205159

dun boyleydım ee hava guzel ben guzel pembıs pembıs oldum :)

ayşemm kombinini beendim cnm. yalnız senle ilgili mrk ettiğim bişey var. sen kombin ekleyip kaçıosun. kimseye kombinleri hakkında yorum yapmıosun. en azından ben hiç görmedim. sadece sana yazılan şeylere yorum yazıosun.
sebebini mrk ediorum açıkçası. çünkü kombin eklemeyen arkadaşlar bile yorum yapıyolar, fikirlerini sölüolar:26:

:)) canım ıslerım cok yogun arada bakıyorum resım eklıyorum cıkıyorum malesefkı.bende ısterdım sureklı yorum yapmak sızlere ama uzgunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…