teşekkür ederimçok güzel olmuşsun
teşekkürler tweety. senin elbisende çok hoşş. sölediğin kadar bol durmamış bnce üzerindegüle güle kullan.
evt kat kat ama yinede etek kısmı için gösterio birazcık.bide güneş vurunca bakmak lazım
merhabalar
dünki doğum günü partimden28e bastım
Eki Görüntüle 203320
bugünde oğlumun doğum günü
akşama da birlikte koyarız başka bir kombinle karşınızda olurum
bazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii
Eki Görüntüle 204161
mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.
Eki Görüntüle 204162 Eki Görüntüle 204163
elbise çok boldu kemeri bn taktım. yorumlarınızı bekliyorum
bi tanıdığın düğününden.. saçlarım krapeli ve düz fönlüydü elimde de kırmızı siyah portföy vardı
pelinciiiiim kemerle süper olmuş..
o kemer de sanırım bizim elbisenin kemeri
ben şöyle hayal ettim bir de; kahveli turkuazlı kalın bir kemer altına sandalet bir sürü boncuklu renkli bilezikler bir de hasır şapka wu huu!
ya da siyah kemer topuklu papi ve siyah cluth..
sonracığıma kırmızı lacivert ve beyaz olarak altın rengi aksesuarlarla marin kombini de olabilir..
aklıma bunlar geldi 2dk da :78:
ayrıca söylemeden geçemem tatlım çok yakışmış
böyle celibon gibi olmuşsun
ben cok begendımbazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii
Eki Görüntüle 204161
ben elbisenın dogal halını daha cok begendım:18:mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.
Eki Görüntüle 204162 Eki Görüntüle 204163
elbise çok boldu kemeri bn taktım. yorumlarınızı bekliyorum
bi tanıdığın düğününden.. saçlarım krapeli ve düz fönlüydü elimde de kırmızı siyah portföy vardı
alınmazsanız ıcındekı bluz hosuma gıtmedı kemerde var ceket kaptmıs uygun bulmadım ben kendı adıma tabıkı zevkler tartısılmazEki Görüntüle 204384
dun aksam konsere gıderken boyleydım tabı tertemız pabucla gıttık camurlu ayakkabıyla cıktık.
herseyin güzel çok şıksın ama ben bi türlü kısa taytları sevemedim taytını beğenmedim sadece cnm
pelinkr elbiselerde pişti oldukbenimde bugün geldi bu elbisem standart bedendi baya bol ama ben beğendim bu bolluğunu güzel duruyor bronzlaşınca hoş durur hem sıcaklarda yapışmaz insana sende güle güle giy canım , bana iç gösteriyor gibi gelmedi ama yaa baya kalın hem iki katlı :44:
darko azmini takdir ettim birkez daha fiziğn süper olmuş giydiklerinde çok yakışmış gerçekten
tatlım10 taytlı kombinleri severim güzel durmuş sende de
çok hoş olmuşsun tatlım
sadece üzerindeki biraz uzun gibi geldi ama yine de olmuş..
daha sıcaklarda ve tabii ortam müsaitse, elbise olarak da kullanabilirsin bence..
Eki Görüntüle 204384
dun aksam konsere gıderken boyleydım tabı tertemız pabucla gıttık camurlu ayakkabıyla cıktık.
tatlımmm üstündeki ceketin markası robin mi birde kaça aldın yaa bana 60 tl dediler bende siyahını beğendim ama bedeni yoktu heryerlere baktım yok yok yok...gelelim sanaa işte bu kadar kolay tarz olmak...güle güle giy cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?