çok tatlıı!!
ama özellikle ayakkabılara bittim hem yüksek topuk hem de kırmızııııı
son eklenenlere baktım ve yorumlarımı yapayım :)
pelinkr aldığın elbiseye bayıldım çok hoşmuş.
kesimi bol duruyor evet ama seninde yaptığın gibi bi kemer her şeyi hallediyor bende bol elbiselerime öyle yapıyorum :)
Ama bi an düşündüm beyaz elbiseye siyah değilde ne renk bi kemer gider diye...
tweety kırmızı ayakkabılarına bayıldım harika duruyorlar.
Ama elbise sanki biraz spor kalmış gibi o ayakkabılarla.
ayşe aldığın o siyah elbise güzelmiş.şimdi zaten üst kısmı dantel moda her yerde badisini ve elbisesini görüyorum..
diğer kombin ise uyumsuz. yani renklerden ziyada kıyafetler uyumsuz. ceketin tek başına güzel..
badinde öyle. ama o ceket ve badi birlikte pek uyumlu değil sadece renk uyumu var ikisi arasında...
bakıldığında o badi ceket lacivert kot ve siyah ayakkabı( burdan öyle görünüyor) pek uyumlu değil..
esra, siyah badi ve kot eteğin uyumu güzel fakat ben o şekilde modelleri sevmiyorum.. kot etekte daha dar aynı şekilde badide sade ve dar kesimi seviyorum. terlik seçiminde pek hoşuma gitmedi ben çiçekli ayakkabı yada terlikleri sevmediğim için olabilir belki bilmiyorum.
Bazen böyle ayrıntılı yorum yapıyorum ve bazı arkadaşlar rahatsız oluyor ama olumlu eleştiri kadar olumsuz eleştiride iyidir. sizin göremediklerinizi gösterir..
twetty84; cok tatli olmussun ama keske ayakkabilarinin yakindan bir resmini cekseydinböyle bile cok güzel duruyorlar yakindanda görmek isterdim
esra8; tisörtün & cantan güzel ama ayakkablarini ve etegini uyumlu bulmadim
aysemmm; elbisen güzel... ikinci kombinindeki ceketini begendim ama keske ceketinin renginde bir ayakkabi ve acik renk kot pantolon secseydin daha hos olurdu
bi tanıdığın düğününden.. saçlarım krapeli ve düz fönlüydü elimde de kırmızı siyah portföy vardı
mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.
Eki Görüntüle 204162 Eki Görüntüle 204163
elbise çok boldu kemeri bn taktım. yorumlarınızı bekliyorum
Uzun bir aradan sonra yine ben :86: bugunun degil ama...:26:
Ben ve kizkardesim
http://img694.imageshack.us/img694/6310/61237651.jpg
http://img813.imageshack.us/img813/8507/dsc09323d.jpg
efsun seninde kombinlerini sabırsızlıkla bekliyorum...
nektar alışverişlerin süper bende avcıları kolaçan edeyim :)
elbiseci pelin, bende cok severim elbiseleri hepsi de yakisiyo hasüper..
:)) canım ıslerım cok yogun arada bakıyorum resım eklıyorum cıkıyorum malesefkı.bende ısterdım sureklı yorum yapmak sızlere ama uzgunum.
zümra bu kombin dar paça kumaş pantolonla daha hoş olurdu ama yinede renk bakımından uyumlu olmuş
efsun krape , saçı alt kısmından görünmeyecek şekilde kabartılarak saça hacim vermek oluyor canımörnek için resim koyucaktım ama bulamadım.
Eki Görüntüle 206394
hemen hatamı soyluyorum kemerım olmamıs aslında cırkın durmuyordu ama resımde nedense ıtıcı geldı bana.daha ınce olabılırdı
Eki Görüntüle 206394
hemen hatamı soyluyorum kemerım olmamıs aslında cırkın durmuyordu ama resımde nedense ıtıcı geldı bana.daha ınce olabılırdı
Eki Görüntüle 204384
dun aksam konsere gıderken boyleydım tabı tertemız pabucla gıttık camurlu ayakkabıyla cıktık.
uzun süredir ekleyemiyordum finaller, mezuniyet vs. dolayısıyla.
dün gece mezuniyet balosundan:
Eki Görüntüle 206608 Eki Görüntüle 206609
uzun süredir ekleyemiyordum finaller, mezuniyet vs. dolayısıyla.
dün gece mezuniyet balosundan:
Eki Görüntüle 206608 Eki Görüntüle 206609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?