çok teşekkür ederim. Ama 4 yıldır çizdiğim bir "ağır abla" imajı vardı son gün de bu devam etti :)canım öncelikle seni tebrik ediyorum bundan sonraki hayatın için başarılar diliyorum
gelelim kıyafetine elbisen cici yalnız keşke daha canlı renkler seçseydin birde kolyen biraz ağır kalmış:26:
cok guzel olmussun , ne guzel mezunmu oluyosun yaa bende istiyorum
benim daha ilk senem nasil bitecek bu universite bilmiyorum
bitiyor vallahi. hem de o yıllar öylesine güzel geçerek bitiyor ki.. umarım senin de mezuniyetin bir n önce gelir ve o kep-cübbeyi giymenin mutluluğunu yaşarsın :)
bütün kombinler ayrı güzel ve hoş fiziğin var sadece bu kombinde diyerlerine göre daha kilolu çıkmışsın bebiş :)
Eki Görüntüle 206394
hemen hatamı soyluyorum kemerım olmamıs aslında cırkın durmuyordu ama resımde nedense ıtıcı geldı bana.daha ınce olabılırdı
birde kolyen biraz ağır kalmış:26:
uzun süredir ekleyemiyordum finaller, mezuniyet vs. dolayısıyla.
dün gece mezuniyet balosundan:
Eki Görüntüle 206608 Eki Görüntüle 206609
katiliyorum. ama onun disinda gayet hos olmussun ayseyilmaz88 bi ispanyol havasi var durusunda
Hayirlara vesile olsun mezuniyetin tebrikler
tebrik ederim cnm hayatında basarılar dilerim.. bu arada ne mezunu oldun.... gelelim kıyafetine çok şık ağır durmuş sadece takılarını yakıştıramadım daha sade küçük taşlı kolye ve küpe olabilirdi
Eki Görüntüle 206894
Eki Görüntüle 206896
bugünden ben...
ojelerimin rengi....
başka bi fotodan kestim biraz garip bi duruş olmuş :)
Eki Görüntüle 206894
Eki Görüntüle 206896
bugünden ben...
ojelerimin rengi....
kizlar kendim cektim, alt kismim yok cikmadi. kendim cekince böyle oluyor..
altinda koyu skinny jean vardi, ayakkabilarim bunlara benzer renk ve tipte:
http://di109.shoppingshadow.com/ima...e4a627341746a4f70456c324a6841-149x149-0-0.jpg
Eki Görüntüle 206802
bu arada bi bayan bugün bana hamile mi oldugumu sordu giysi biraz genisliyor yürürken falan, sadece sey abla ben evli degilim ki dedim :)
Eki Görüntüle 206894
Eki Görüntüle 206896
bugünden ben...
ojelerimin rengi....
sonunda seni görebildim beğendim canım hiçde değil ne hamilesi halt etmiş
benzer kıyafeti bugün ben giydim beğendim canım tebrikleryazın vazgeçilmezleri atletler ojede frenç ve kırmızıda sonraki favori rengim :)
kizlar su aralar neler moda sizce ? colour-blocking disinda bir trend yok sanki..
kendime biseyler aliym diyorum ama hedef belirlemeden alisverise cikinca cok gereksiz esya aliyorum
Teşekkür ederimcok begendım cok uyumlusun
sağol çok teşekkür ederim:)Durus, ojeler, uyum hersey güzel
benzer kıyafeti bugün ben giydim beğendim canım tebrikleryazın vazgeçilmezleri atletler ojede frenç ve kırmızıda sonraki favori rengim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?