Canım ben bu hafta sonu tatile çıkıyorum :)
kendime straptes tulum aldım çok moda ve çok şık duruyor...
Dantel detaylı atletler ,salaj t-şhörtler,blazer ceketler,platform topuk ayakkabılar, omut detaylı bluzlar aslında ben modadan çok kendime yakışanı giymeyi tercih ediyorum....
ayseyilmazz_88:tebrik ederim.. bence güzel olmussun elbisen saclarin cok hos duruyor sadece arkadaslarin dedigi gibi boynundaki takin biraz agir kacmis
aysemmmmm;kusura bakma canim ama ben bu kombinini begenmedim..üst tarafi fena degil ama pantolonun ve kendinde farkina varmissin zaten kemerini uyumsuz buldum..beyaz/ kahve renginde bir pantolon olsaydi eminim daha hos olurdu
Efsun:cok tatli olmussun..bol durmasi zaten kesiminden kaynaklaniyor ama bence hos
efsun tuniğin çok ama çok şeker çok beğendim taytladaçok güzel olur
düş badin ve babetlerin çok hoş bir uyum içinde çok hoşsun
benimde bugün giydiklerim , kol detayı belli olsun diye birkaç resim koydum.
Tesekkür ederim tiviti. bu kombinin harika olmus, silüetini gösteren kiyafetler yakisiyor sana, incesin boy da var galibapek yakismis cok begendim, cünküüü
- Ayakkabilari bile yakistirmissin
- Lacivert´i cok severim
- Kol detayi, köse kesimiyle ve genel olarak üstündeki harika tam boho style, arkadan ayri hos
ayrıntılı yorumun için teşekkürler tatlımüstümdekiler lacivert mi görünüyor siyah ikiside
geçen hafta sonu özel bir davetten
Eki Görüntüle 207533
efsun tuniğin çok ama çok şeker çok beğendim taytladaçok güzel olur
düş badin ve babetlerin çok hoş bir uyum içinde çok hoşsun
benimde bugün giydiklerim , kol detayı belli olsun diye birkaç resim koydum.
valla ben bayıldım fizik güzellik 10 numara
ilk defa yorum yapıyorum bıraz hakan akkaya tarzı olacak amaO guzellıge o elbıse olmamıs canım.
herzaman ki gibi bomba :81:
geçen hafta sonu özel bir davetten
Eki Görüntüle 207533
twetty84;coooooooook seker kombinin cok yakismis..manken gibisin
darkolive; hos olmussun...oglunada masallah cook seker
aysemmmmm; hersey uyumlu canim bu kombinini begendim
nightwalker;elbisenin modeli güzel ama o renkler ve desenler bence hic olmamis..tek renk bir elbise olsaymis daha güzel olurmus sanki...bu arada fizik süper
valla ben bayıldım fizik güzellik 10 numara
çok teşekkürler.
gelinlik bölümünde yorumlarınızı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/449112-buda-gelinligim-umarim-begenirsiniz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?