Bugün ne giydin? Çek görelim..

Öyle mi ne güzel :) Tulumlar pek hos.
Ben modayi takip etmesini severim, ama kendimde pek uygulamam. Ama arada degisiklik olsun diye severim, tek parca moda esya almayi, canlilik katiyor dolaba..

tesekkür ederim. evet kesimi öyle, ama su var 34-44 arasi herkes sigar heralde. ama benim hosuma giden de zaten tiril tiril olmasi, hem rahat hem de biraz kompleksli oldugum karin bölgeme iyi geliyor o kesimler

Son düzenleme:

Tesekkür ederim tiviti. bu kombinin harika olmus, silüetini gösteren kiyafetler yakisiyor sana, incesin boy da var galiba pek yakismis cok begendim, cünküüü

• Ayakkabilari bile yakistirmissin
  • Lacivert´i cok severim
  • Kol detayi, köse kesimiyle ve genel olarak üstündeki harika tam boho style, arkadan ayri hos

ayrıntılı yorumun için teşekkürler tatlım üstümdekiler lacivert mi görünüyor siyah ikiside

oğlumun 2. yaş gününden, dışarda yemek yiyip pasta kestik kızlar
büyük parti yoktu, bende böyle bir elbise seçtim
ayakkabımın biraz daha koyu tonu çanta ile takımladım...

bu da güzel oğlum, artık 2 yaşında ege

vavvvv süper boy poz fizik beğendim canım

twetty84;coooooooook seker kombinin cok yakismis..manken gibisin
darkolive; hos olmussun...oglunada masallah cook seker
aysemmmmm; hersey uyumlu canim bu kombinini begendim
nightwalker;elbisenin modeli güzel ama o renkler ve desenler bence hic olmamis..tek renk bir elbise olsaymis daha güzel olurmus sanki...bu arada fizik süper

çok teşekkürler.
gelinlik bölümünde yorumlarınızı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/449112-buda-gelinligim-umarim-begenirsiniz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…