kendi yöntemlerimle ancak bu kadar çekebildim kızlar kusura bakmayın:/
kahverengi bi elbise giydim bugün,bi üstten bi alttan çektim anlaşılsın diye,saygılar
bu üstü
Eki Görüntüle 214104
bu da alt tarafı ve ayakkabıarımm:)
Eki Görüntüle 214105
aaa evet takım olmussunuz çok severim puantiyeli elbiseleri çok güzel görünüyosunuz
kusura bakma oda kadı kızında kusur kalsın. teşekkür ederiz
herşey orjinal esnetik yok
mersi canım.nerelerdesın sen yoksun uzun zamandırr
Cümleye büyük harfle başlanır, sonuna nokta koyulur.oda değil o da:)
koyulur değil konulur o zamanCümleye büyük harfle başlanır, sonuna nokta koyulur.
koyulur değil konulur o zaman
ne kadar gereksiz uzamış bu konu böyle :)))
ortadaki lacivert elbiseni çok beğendim bendede var böyle fırfırlı bi model ama daha giymedim kilolu ve basenli gösteriyo bu fırfırlılar diğer mavili pantolon ve badin de çok güzel uyumlu beyaz elbisende çok ferah sıcaklarda giyilecek uygun bi elbise
koyulur değil konulur o zaman
ne kadar gereksiz uzamış bu konu böyle :)))
düzeltme yaptığım için ara söz kabul edersiniz:) forumda hiçbir cümleye büyük harfle başlamam, kimse kusura bakmasın:)Cümleye büyük harfle başlanır, sonuna nokta koyulur.
Konulur mu?
Konuyu gereksiz uzatanlar uyarıdaki asıl maksatı anlamadan kendilerince savunmaya geçenler.
burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?