seni dinlicem söylemicem + yazmıcam:)
zaten yazmasan da görünen köy kilavuz istemez. kendine yakisani giyiniyorsun, herkesin bütcesi imkanlari farkli tabi, ama prada fln giyebilmek de güzel birsey. Ama simdiye kadar anladigim kadariyla senin gönlün zengin zaten, e güzellik de var, pazardan da giysen yakisir, ünlü labellerden de giyince yakisir. Ve dikkatimi ceken birsey oldu giyim tarzinda, iddialisin fln ama giydigin seyleri cok iyi tasiyorsun, mesela dekolte, mini gibi seylerde ... "ucuz" durmuyor, hem kombinleri iyi seciyorsun hem de lady´sin.
Çok hoşuma gitti ne güzel bir etkinlik doğum günü için doğum günü kutlu olsun yavrunuzun bahtı güzel olsun
yoo giy nolucakki. kilolu gösteren esyalarimiz her zaman oluyor dolapta. Daha evde fln giyersin olur biter. Benim de var öyle esyalarim. giydifgimde komplekse giriyor insan ama sendeki o kadar degildi, yani feci durmuyordu, daha ince oldugun icin hic sorun etme onu. ama ayakkabilar bence gercekten de olmamis. hani belki de ben abartiyorum ama bu kombine gitmemis bence. bu arada güle güle kullan, eminim baska kombinlerde pek bi hos dururlar. daha abiye tarzi seylere gider gibi, kumas etek pantolon parlak gömlek gibi. O telaseye iyi giyinmissin valla.
gayet güzel... hergün süslü püslü olmuyo dimi :)
Hepsi sensin:)
Önemli olan hayatta Elma ve Alma demeyi bilmek.
Burda asla kimseyi aşağılamak veya yukarıdan bakıp ben bu işi yapıyorum bu kadar kazanıyorum demek istemedim.burda veya özel hayatta.Elimden geldiğince 20 yaşındaki insanada 60 yaşındaki insanada saygı çerçevesinde cevap vermeye çalışıyorum.Her insanın yetiştiği ortam görgüsü iş veya okul hayatı farklıdır.Hatta Namus anlayışıda.Marka takıntım YOK .Sadece kendime ne yakışıyorsa onu alıyorum.Herkese iyi sohbetler ve Ailesiyle hayırlı kandiller diliyorum.
kızlar hepinizin miraç kandili kutlu olsun......
çok teşekkür ederim gerçekten arkadaşın olarak görmen hoşuma gitti sevgiler arkadaşım
iyi niyet mesajlarını sevdim çok tatlısın sevgiler
Dün işyerine prensesin baskını
Eki Görüntüle 216214
Eki Görüntüle 216215
Eki Görüntüle 216216
sagol seninde mirac kandilin mübarek olsun
bu arada oglunu gecmis dogum gününü kutlarim nice saglikli yillara
bugün bu başlığı okurken aklıma gelmiştin. Bebiş nasıl? Eminim çok iyidir. çünkü hamileyken öyle güzel giyindin, öyle şekerdin ki bütün o tatlılıklar bebişe geçmiştir.
Canım benim söylediklerime takılmadın umarım.Tabiki herkesin yetiştiği aldığı kültür farklı ama çok insan tanıdım bi küçücük lafa takılıp mesela fiyat meselesi onu kafasında büyütüp psikolojisni bozan.Abartmıyorum şimdiki nesil çok farklı şeylere takılıyorlar.Ben de öğretmenim kendi öğrencilerimi düşündüm de bi an öyle söylemek istedim. Gördükleri okudukları her şeyi hemen elde etmek istiyorlar ama hayatta çalışmadan birşey elde edemiyceklerini çok geç farkediyolar ya da farklı yolara başvuruyorlar.Umarım incinmemişsindir..
nekadar ilginç bir başlık burası ya, insan kıskançlığını nasıl ifade edeceğini şaşırıyor belli ki :)) eleştirilere bak, yüzünü kapat, kıyafetinin fiyatını söyleme, imla kurallarına dikkat et.. yok gözünün üstünde kaş var :)) dur bakalım daha neler okuyacağız..
nekadar ilginç bir başlık burası ya, insan kıskançlığını nasıl ifade edeceğini şaşırıyor belli ki :)) eleştirilere bak, yüzünü kapat, kıyafetinin fiyatını söyleme, imla kurallarına dikkat et.. yok gözünün üstünde kaş var :)) dur bakalım daha neler okuyacağız..
evet o da vardı aysemm, eski konuyu güncellemiyim diye es geçtim :)))ayakta alkıslıyorum senı.bende eklıyım bır tane bana gelen bir yorum resım cekınırken odanı topla goz yoruyor kıme neyse :))
bu da dün ben
ayağımda da hafif topuklu siyah ayakkabı vardı ama onu çekemedim Eki Görüntüle 216304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?