Bugün ne giydin? Çek görelim..

düzeltme sebebi:) msn den de yazışıyosunuz heralde aynı anda ortak kararla verecek cevap bulamayınca,bari beğenelim de tepki koymuyoruz,takmıyoruz zannetsin dediniz değilmi:)komedi dükkanları sizi hadi bakalım sizi gidiler.dağılın

cok sagol canim begendigine sevindim

QUOTE=nightwalker;19869949]herkese mutlu huzurlu kavgasız haftalar.
hafta sonu Aile düğününden bir kare

Eki Görüntüle 215506 [/QUOTE]

kızın çok şık olmus cnm bu defa elbiseni beğenmedim cnm hem sırt dekoltesi hem bacak dekoltesi ikiside açılınca biraz fazla geldi saki dekolteler

Son düzenleme:
kızlar bende dün oğlumun doğum günü için kuranı kerim okuttum pasta falan kestik misfirlerimizle güzel vakit geçirdik dün böyleydim tunik biraz kilolu gösterdi kabul diyorum

Nightwalker bayiliyorum sana , hollywood artistleri halt etsin yaninda..

Fizik, tarz güzellik , on numarasin arkadasim ..:82:

bugün bu başlığı okurken aklıma gelmiştin. Bebiş nasıl? Eminim çok iyidir. çünkü hamileyken öyle güzel giyindin, öyle şekerdin ki bütün o tatlılıklar bebişe geçmiştir.

nightwalker her gun bu topige senin giydiklerini merak ettigim icin
tikliyorummm.... cok guzelsin ona tabikide diyecek yok ama kiyafetlerin superrrrr tam benim tarzimm
resimlerini merakla bekliyorum

Nightwalker bayiliyorum sana , hollywood artistleri halt etsin yaninda..

Fizik, tarz güzellik , on numarasin arkadasim ..:82:

çok teşekkür ederim gerçekten arkadaşın olarak görmen hoşuma gitti sevgiler arkadaşım

nightwalker her gun bu topige senin giydiklerini merak ettigim icin
tikliyorummm.... cok guzelsin ona tabikide diyecek yok ama kiyafetlerin superrrrr tam benim tarzimm
resimlerini merakla bekliyorum

iyi niyet mesajlarını sevdim çok tatlısın sevgiler

Dün işyerine prensesin baskını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…