ne oldu,yeniden nezaket serumu mu enjekte ettiniz efenim?az önce hem de sadece on dakika önce heee,hadi git ordan,başka bir şeyine gül diyordunuz
komiksiniz.herkes kendine yakışanı yapar evet ben de sıkıldım bu saçma muhabbetten,nadanla sohbet nadana yaraşır ben gittim hadi.hadi iyi paylaşımlar kanki cicişleeeer,öptüm siziii.
beendim cnm süpersin
canım elbisene bayıldım
burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış
slm kızlar. epeydir bişe ekleyemedim. bugün kü kombinim
Eki Görüntüle 214742
bu arada topik dil bilgisi kuralları topiği olmuş
cok tatli, bel detayini begendim..
nightwalker, yine cok shiksin.
aysemm son ekledigin resimdeki ayakkabilar yakiyo :81:
Nightwalker bayiliyorum sana , hollywood artistleri halt etsin yaninda..
Fizik, tarz güzellik , on numarasin arkadasim ..:82:
Nightwalker bayiliyorum sana , hollywood artistleri halt etsin yaninda..
Fizik, tarz güzellik , on numarasin arkadasim ..:82:
nightwalker her gun bu topige senin giydiklerini merak ettigim icin
tikliyorummm.... cok guzelsin ona tabikide diyecek yokama kiyafetlerin superrrrr tam benim tarzimm
resimlerini merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?