Bugün ne giydin? Çek görelim..

Allah kabul etsin, ne iyi etmissiniz. Cnm, kiyafet secimin uygun olmus ama evet, bence de biraz kilolu göstermis. Ama ondan cok beni ayakkabilar rahatsiz etti onlar olmamis sanki

nightwalker her zamanki gibi çok şıksın, harika bir tarzın var ve her gün çok bakımlısın ne güzel
oo burcu oo çok hoş fiziğin var ve elbise çok yakışıyor
tatlım10 ben beğendim seni sade de olsan uyuma dikkat etmişsin çantanı çok beğendim

nightwalker; iyisin hoşsun güzelde giyiniyorsun fakat neden yüzünü kapatma gereği duymuyorsun?
Daha sonra bu muhabetten başın ağrımasın.

nightwalker Düş* e katılıyorum. gerçekten çok güzel ve çok hoş giyinen bir bayansınız. takdir edersiniz ki bu sitede paylaşılan bütün fotoğraflar google görsellerde çıkmaktadır. fotoğrafların çalınıp fake olarak başka sitelerde kullanılabilitesi oldukça yüksek. dikkatli olun derim. :18:

Allah kabul etsin, ne iyi etmissiniz. Cnm, kiyafet secimin uygun olmus ama evet, bence de biraz kilolu göstermis. Ama ondan cok beni ayakkabilar rahatsiz etti onlar olmamis sanki

teşekkür ederim cnm...evet cnm kilolu gösterdi bidaha giymeyi düşünmüyorum. ayy gerçekten ayakkabılar olmamışmı aslında son anda misafirler kapıdayken formentodan aldım giydim keşke yumurta burun siyah ayakakbılarımı yıkayıp giyseydim önceden ama unuttum çok telaşım vardı

Nightwalker senin saç rengin neydi çok hoş maşallah Bu arada takip ediyorum burada seni hoş giyiniyorsun biraz da cesursun sanki Malum türk erkeği azcıcık kıskanç Yalnız çok para harcıyorsun kıyafete galiba bi ara yamzıştın 1700 fln Fiyat yazma bence bundan sonra, malum bu parayla 1 ay geçinenler var Ama şunu da söylemeden edemicem parası olup da yakıştırıp becerip de giyinemeyenlere de güzel örneksin

Sevgili Leylass Kardeşim:
Örnek gördüğün için teşekkür ederim.Fiyatını burdaki arkadaşlar sorduğu için yazdım keşke takip ederek öneride bulunsaydın.Bu parayla belkide 2 belkide 3 ay geçinenler var doğru.Benimde konumum gereği ve yaptığım iş gereği giyinime özen gösteriyorum.Bende bir türk erkeğiyle evliyim ve eşimde akıllı kıskançtır....cesur giyinmek görecelidir....

Son düzenleme:

Okumuştum msjları evet fiyat sormuşlardı cnm ama ne bileyim bana yine de söylemesen daha ii olurmuş gibi geldi. Akıllı kıskanç da az bulunur tebrik ederim ne diyeyim Cesurluk tabiki de görecelidir ama sen de cesur buluyorsundr kendini ztn bu konda değil mi

yoo giy nolucakki. kilolu gösteren esyalarimiz her zaman oluyor dolapta. Daha evde fln giyersin olur biter. Benim de var öyle esyalarim. giydifgimde komplekse giriyor insan ama sendeki o kadar degildi, yani feci durmuyordu, daha ince oldugun icin hic sorun etme onu. ama ayakkabilar bence gercekten de olmamis. hani belki de ben abartiyorum ama bu kombine gitmemis bence. bu arada güle güle kullan, eminim baska kombinlerde pek bi hos dururlar. daha abiye tarzi seylere gider gibi, kumas etek pantolon parlak gömlek gibi. O telaseye iyi giyinmissin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…