Bugün ne giydin? Çek görelim..

Yok artık diyorum başka da söyeyecek birşey bulamıyorum Arkadaş nasıl da grurunu okşuyormuş diycem ama neyse birşey demiyeyimo kendisi gelince bi uğrar nasılsa buraya..ya hakkaten ne de çok benziyor ama kızıyla da resimleri vardı nightwalker 'ın

kimse anlamadı hakkaten çok ilginç. bi de 41 yaşındayım diodu. 83 doğumluymş bu şarkıcı

ayy ınanmıyorum e bu o

çoğu kişiye garip gelmiş bunda bir iş var diye ama kabul edelim arkadaşlar çoğumuz sazanız,ama o sahtekar

amaç tabii ki de egolarını tatmin etmek
bizi kandırdığını sanıyo da, asıl kendini kandırıyo

haha :) nightwalker fake ciktigina göre rahat rahat 44 beden cüssemi ekleyebilirim D

upuzuuun bir aradan sonra , bugün benn ..

buda gecen haftadan minik kizimm ipek..

ne modelim, ne aktirisim , ne sanatçıyım nede mankenim Kendi halinde sıradan yaşayan vatandaşım Türküm Doğruyum Çalışkanım Ve 27 Yaşındayım
Çocuğum yok ( zaten henüz bi eşim yok ) bu yüzden doğum belgemde yok , saçlarımı düzleştirmiyorum sıradan bir toka takıyorum çantam c.tesi pazarından, gömleğim herhangibir markasız mağzadan, şortum ise LC Waikiki , benmi ımm hiç bir estetiğim yok annemin karnından nasıl çıktıysam öyleyim, saç rengimse kendime ait kuaförümün eseri değil

aşkito bayıldım kızınaa bayıldımm maşallah diyorum
oyuncak bebek gibi minicik çok şeker annesi gibi de süslü

uzun süredir kombin eklemiyorum ara ara tanıdıklarım resim eklemişmi diye bakıyordum buraya.. o bayanın resimlerini gördüğüm an fake olduğunu anlamıştım ama sivrilik yapmamak için hiç ağzımı açmadım, hoş vaktimde olmadı yazıcak.. o yüzden bu bombanın patlaması filan beni hiç şaşırtmadı :82: ayrıca ne bayanı ne de giyim tarzını ben beğenmedim 90lardan kalma kıyafetler, gereksiz dekolteler falan bana hitap eden bir manken yada oyuncu değilmiş tanısaydımda sevmezdim sanırım

hanturku ve aşkitoyu gördüğüme çook çook mutlu oldum nasıl özlemişim sizin resimlerinizi
aşkito kızında çokk tatlı canım maşallahhh
burcucum sende çok hoşsun

Eskiden paylaşım yapan arkadaşlardan bekliyoruz kombinlerini.. Yenileri geldi dedik oda fake çıktı.. En azından gerçek kişilerin fiziklerine giydiklerine hayran olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…