- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
en son ekledıgım resım merdıvenlerde cekıldı canım acaba ondanmı boyum uzundur benım resımlerden kaynaklanıyorda olabılır.
ayda yılda bı suslenıp dr a gıttım onuda fotograf cektırmek aklıma gelmedı
belkide fotodan kaynaklanıodur cnm.:26: çünkü bnm boyum 168 normalde senden kısayım ama sanki senden daha uzun duruorum fotolarda:26:
Askitom masallah size cok tatlisiniz , ipekcige bayildim..
insallah banada nasip olur ...
resim eklemiyeli uzun zaman olmus , özlemisim
resim bugune ait degil sade bir hal..
boynumdaki melek kolyem melegimin hediyesi ..
Eki Görüntüle 220227
Askitom masallah size cok tatlisiniz , ipekcige bayildim..
insallah banada nasip olur ...
resim eklemiyeli uzun zaman olmus , özlemisim
resim bugune ait degil sade bir hal..
boynumdaki melek kolyem melegimin hediyesi ..
Eki Görüntüle 220227
0o_burcu_o0 fizigin cok guzel, citipitisin, ne giysen yakisiyor canim :)
Nightwalker, yine herzamanki gibi bakimli ve hossun.
Kizlar cok yogunum, giremiyorum net'e fazla. O yuzden bir gelip bir kayboluyorum :2:
Uzun zaman sonra yine, dun boyleydim :)
rastgele açtığım bir sayfada böyle bir güzellik görmek :) maşallah..bu tarz giyinmeyi isterdim ben de ama işim ve 3-4 kg fazlalık sayesinde giyemiyorum :)
uzun süredir kombin eklemiyorum ara ara tanıdıklarım resim eklemişmi diye bakıyordum buraya.. o bayanın resimlerini gördüğüm an fake olduğunu anlamıştımama sivrilik yapmamak için hiç ağzımı açmadım, hoş vaktimde olmadı yazıcak.. o yüzden bu bombanın patlaması filan beni hiç şaşırtmadı :82: ayrıca ne bayanı ne de giyim tarzını ben beğenmedim 90lardan kalma kıyafetler, gereksiz dekolteler falan bana hitap eden bir manken yada oyuncu değilmiş tanısaydımda sevmezdim sanırım
hanturku ve aşkitoyu gördüğüme çook çook mutlu oldumnasıl özlemişim sizin resimlerinizi
aşkito kızında çokk tatlı canım maşallahhh
burcucum sende çok hoşsun
soyle_olric cok sirin ve tatli olmusun canim :))
bugun boyleydim, biraz basit ama herneyse. Bugun sinavhaftamin son gunuydu, artik bakimsiz gunlerimi geride birakiyorum
[ımg]http://i234.photobucket.com/albums/ee240/bloodysecret/ımg_2881-kopie.jpg[/ımg]
canım harikasın bu halin bakımsızsa bakımlıları sabırsızlıkla bekliyorum yoksa sende mi fake sin :)
yeniyim aslında ama favorim başka bir üye adıyla kayıtlıyken de hep bu bölümdü :) bu da benim haftasonu giydiğim kıyafetimEki Görüntüle 220255
soyle_olric cok sirin ve tatli olmusun canim :))
Bugun boyleydim, biraz basit ama herneyse. Bugun sinavhaftamin son gunuydu, artik bakimsiz gunlerimi geride birakiyorum
Üye adın neydi acaba belki tanırız :82:
üye adında isim ve soyisim kullanmak hiç de akıllıca olmadığı için iptal ettirmiştim :) şimdide ilan etmesem iyi olacak sanırım :) kusura bakmazsın umarım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?