Bugün ne giydin? Çek görelim..

Oy Selayhusum Fıstığım , mankenim
Sende oğluşunda çok tatlısınız
İŞİLAY=Senide beğendim spor ve hoş bir kıyafet

Barcman, tesekkür ederim güzel yorumun icin..

Efsun, yorumlariniz icin tesekkürler fakat hatirlatmam gerekir ki suan yaz aylarindayiz, ben bu mevsimde cizme giymem siz giyiyor iseniz eger lütfen benim yerime de giyin, cizme giymeyi cok severim ama ben mevsimini beklemeyi tercih ederim. Birde sunu merak ettim siz bu jeans pantolon ile ne giyilecegi konusunda sanirim otoritesiniz cünkü bana "giymelisin" seklinde hüküm vererek yorumda bulunmussunuz acikcasi bana biraz garip geldi..

Bunun disinda üzerimde ki tsört pazar mali olup gösteris ile hic alakasi yoktur, 10 liraya aldigim bir tisört neticede.Birde dikkat ederseniz eger fotografta flas patlamis bu sebeple de renkler biraz degisime ugramis.

Sonuc olarak elestiriye acik bir insanim ama elestiri yaparken bazi seylere dikkat edilmesi gerektigini düsünüyorum..

sadece görüs bildirdim, bu kiyafet söyle giyilse daha iyi olur diye elestirdim, sonucta bir kere giymiyoruz, yermedim. aslina bakarsanIZ bende delilik, kombini düsünmek icin birkac dakikami harcadim. Kirici bir yorumda bulundugumu düsünmüyorum, benimkisi iyi niyetli tavsiyelerdi, samimi bulup "giymelisin" dediysem de bundan bir zorlama cikarmanIZ asil garip. 10 lirayi da azimsamamak lazim, gösterisli derken belirgin demek istemistim. Abartili bir misal: Leoparla zebra desenini birarada giyince orada bir karmasa olusuyor. belirgin ve gösterisli bir parcayla daha sade seyler secersek, o parca daha ön plana cikar. benim demek istedigim buydu. Artik ukalalik yapip SIZE yorum yapmam, icinIZ rahat olsun.

Son düzenleme:
Herkese merhabaaaa, ben bi gidip bi geliyorum ama neyseki yine geldimmm
Bugün alışveriş sonrası bitap düşmüş halim ( sonradan aklıma geldi ve eve gelince hemen çekiliverdim)

sagdaki elbiseyi bugun mangoda görmüstüm cok renkleri cok tatli diye düsünmüstüm ardindan senin üzerinde gördüm , her iki elbisende cok hos... oglusunada masallah

Barcman ablacigim tesekkür ederim bide öperim :)

begen butonunu kullanan herkesede tesekkür ederim

GamzeBelinay sade ve yaz renkleri hos durmus, ayakkABILARI secemedim tam olarak ama siyah degiller sanirim ?? .

Son düzenleme:
Gamze_Belinay: üst kismi güzel rengi de süper ama sortunu begenmedim kot tarzi bir etek daha uyumlu olurdu sanki ....bu arada yasini sorabilirmiyim?????

tatli bir boy ve oranti.. ben 1,64üm sanirim ama 55lerdeyim daha yeni yeni yeni derken tekrar yani. ama dedigin gibi Ramazan da yaklasti. Kilo alacagimiz kesin

biz bayanlar kendi kendimize sorun yapiyoruz bence...biraz kilo alsak hemen ay diät yapmam lazim vaay spor yapmam lazim

KONTESS den sevgilerle ...
bekleyin beni agustosta dönecegim, gidisim sessiz olmustu ama dönüsüm 100bin kombinle muhtesem olacak diyor...

elciye zeval olmaz diyerekten resmi ekliyorum :)

rica ederim juliacigim...

yorumlarida iletiyorum kendisine artik birazcik böyle idare edelim.. ...

selayhus söyle kontese yoklugu cok belli..
kombini begendim canta disinda ayrica kilo vermis yakimis..

Bencede kontesin yokluğu belli oldu Kombinini bende beğendim sırf pantolon skinny olabilirdi diYe düşünüyorum birde ojeleri farklı olabilirdi tabiki..Selayhus sanada ayrıca teşekkürler

selayhus yorumun için çok teşekkürler canım Kontes bende senin kombinlerini sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca küpelerine bayıldım ama ne yalan söyleyeyim çantanı beğenmedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…