Bugün ne giydin? Çek görelim..

pazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysi Eki Görüntüle 248654
kontes anne eli değimiş etekli kombinini de çok beğenmiştim ama buna ba-yıl-dımmmm nasıl zayıflamışsın öyle, kaç kilo verdinn? aha boncuğumu da ekliyorum, maşallah

cooook seker olmussun canim....kirmizi pantolonun cok güzel..ayrica tisörtündeki karanfil ayri bir hava katmis...sirf ayakkabilarini pek uyumlu bulmadim beyaz babet veya converse tarzi birsey daha uyumlu olurdu sanki

beyaz babetim yok,converselerimi de tatile getirmedim kuşum
teşekkür ediyorumm

Elmali seker tadinda bir kombin olmus ... Cok seker ve seni oldugundan dahada genc gostermis baby ..
Ah birde beyaz konverselerin olaydi :)) ( onlar yaninda degildi amama )

kıhkıhkıhh utandım:78::78::78: çok merci bebemmmm
beyaz converse'İm hiç olmadı apla gri oldu,mavi oldu,füme oldu... beyaz olmadııı:84:

haklisin simdi bakinca gercektende öyle durmus, fotorafda öyle cikmis ama aslinda yelek daha koyu renkti ve üstünde kahve rengi cizgiler vardi..
tesekkür ederim canim yorumun icin..

Merhabalar
Bu sanırım ilk yorumum : )
burayı takıp edeceğim çok hoş bütün herkes
size sorum babetınızı nerden aldığınız rengi çok hoşuma gittide : ))))

h&m' den aldim..

eveetttt bende geldiimmmm doğum günüm için konu açmıştım 2 elbisem arasında diğerinide bayramda giydim işte anında görüntü show :82:
herkese iyi bayramlaaarrr

Eklentiler

• $Fotoğraf-0096.webp
    14 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…