merhaba kızlar,bunlar da benim son giydiklerimden. biraz üşengecim. toplu koyuyorum o yüzden. bu arada sizleri sessiz takip ediyorum.kombinleriniz süper.
Eki Görüntüle 261976 Eki Görüntüle 261988 Eki Görüntüle 261989
herkese merhabakombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde
Eki Görüntüle 262022
biz bugün sinemadaydık. oğlumla Şirinleri izledik :))
Eki Görüntüle 262521 Eki Görüntüle 262516 Eki Görüntüle 262517
ikinci resimde oğluşum biraz ağır geldide yamulmuşum birazcık
süper shirin olmussunuzcok hos..
teşekkür ederiz canım sende çok şirinsinoğlum o kadar şirindiki, şirin şarkısını söyleye söyleye uyudu. bi daha gidelim diyo ama sanırım bu kadar şirinlemek yeterli
oyy tesekkür ederim :78: oh ne güzel iyi gelmis, cocuklarin dünyasi cok farkli ya :)
lilyum fıstık gibisin yine canım.
barbiveken tam bu kutularin icinde civil civil kiyafetlerle olan barbiler var yaa bütün aksesuarlariyla beraber hani onlar gibi olmusun bebegim .. yarin dolabini karistirmak istiyorum itiraf ediyorum
mdree yine hos hanimhanimcik bir kombin, bankada falanmi calisiyorsun tatlim ???
gecenlerde sormustun neden eklemiyorsun diye, bu aralar tatil telasim var canim türkiyeye ucacagimm, is cocuk ev firsat bulamiyorum :)
kontesim malesef ben bu kombinini begenmedim, ama hic begenmedim..
bnnu simdi aklima geldi canim gecenlerde skinnyli bir kombinin vardi cok hosuma gitmisti...
ilk resimlerde gömleginin rengi cok farkli cikmis. böyle klasik bi kiyafete o sac aksesuari fazla kacmis bence ama öte yandan da pek tatli durmus. gömlegine bayildim o dügmeler ne hos
biz bugün sinemadaydık. oğlumla Şirinleri izledik :))
Eki Görüntüle 262521 Eki Görüntüle 262516 Eki Görüntüle 262517
ikinci resimde oğluşum biraz ağır geldide yamulmuşum birazcık
aa bu o yelek,güle güle kullan canim. tisörtü sevmedim, ama renkler cok uyumlu olmus özellikle ojeler daha hos kilmis. tek pantolon biraz genis durmus sanki
lilyum fıstık gibisin yine canım.
kontescim sanırım pantolonunu aldıktan sonra biraz zayıflamışsın
daha öncede yazmıştım önü bol duruyor.
sana şortlu kombinindeki gibi daha dar kıyafetler daha çok yakışıyor bence canım.
lilyum spor ve hoş bir kombin olmuşş
Hoş olmuşsun tatlım ama ayakkabılar farklı olsa daha iyi olurdu
Bu arada söylemeden geçemicem sen bu resimlerde gözünden çok daha hoş bi hatunsun ve açık saç çok yakışıyo
bnnu simdi aklima geldi canim gecenlerde skinnyli bir kombinin vardi cok hosuma gitmisti...
bu kombini cok sevdim. böyle klasik seyler hos duruyor..
selayhus efsun teşekkür ederim sağolun kızlar
lilyum keyifli seyirler olmuştur inşalah gayet rahat hoş gözüküyorsun oğluşuna da maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?