Bugün ne giydin? Çek görelim..

lilyum fıstık gibisin yine canım.

kontescim sanırım pantolonunu aldıktan sonra biraz zayıflamışsın
daha öncede yazmıştım önü bol duruyor.
sana şortlu kombinindeki gibi daha dar kıyafetler daha çok yakışıyor bence canım.

Çok teşekkürler Selayhus yok tatlım bankada değil sana özel mesaj attım

ilk resimlerde gömleginin rengi cok farkli cikmis. böyle klasik bi kiyafete o sac aksesuari fazla kacmis bence ama öte yandan da pek tatli durmus. gömlegine bayildim o dügmeler ne hos

Haklısın efsun aynı şeyleri bende düşündüm ama işte süslü olduğum bir yerden belli olsun dedim

biz bugün sinemadaydık. oğlumla Şirinleri izledik :))

Eki Görüntüle 262521 Eki Görüntüle 262516 Eki Görüntüle 262517

ikinci resimde oğluşum biraz ağır geldide yamulmuşum birazcık

Hoş olmuşsun tatlım ama ayakkabılar farklı olsa daha iyi olurdu
Bu arada söylemeden geçemicem sen bu resimlerde gözünden çok daha hoş bi hatunsun ve açık saç çok yakışıyo

Son düzenleme:
aa bu o yelek,güle güle kullan canim. tisörtü sevmedim, ama renkler cok uyumlu olmus özellikle ojeler daha hos kilmis. tek pantolon biraz genis durmus sanki

evet o canım,kumaşı fiilan süpermiş iyi ki almışım teşekkür ediyorummm

nerom , selayımm canınız sağolsın güsellerimmm:81:

evet canım zayıfladım, o yüzden böyle... baya bi pantolonum bu şekle geldi,üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. teşekkürlerr

lilyum spor ve hoş bir kombin olmuşş

teşekkür ederim gece kuşum beğendiğine sevindim

Hoş olmuşsun tatlım ama ayakkabılar farklı olsa daha iyi olurdu
Bu arada söylemeden geçemicem sen bu resimlerde gözünden çok daha hoş bi hatunsun ve açık saç çok yakışıyo

müdüree çok şekersin teşekkür ederim. ne güzel iltifatlar bunlar utandırıyosun beni
ayakkabıyı üstümdekiler çok sade olduğu için babet değilde topuklu giyeyim demiştim ama. bi daha böyle kombinlerde dikkat ederim canım teşekkürler yorumun için

selayhus efsun teşekkür ederim sağolun kızlar

lilyum keyifli seyirler olmuştur inşalah gayet rahat hoş gözüküyorsun oğluşuna da maşallah.

bnnu cum teşekkür ederim canım. çok keyifliydi eğlendik bende çocukluğumu yaşadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…