Bugün ne giydin? Çek görelim..

Mdree çok şık olmuşssun canım:)jeanin çok güzel oturmuş üstüne,tunik bi harika,pmebe kemer kısmına bittim,ayakkaboyla uyum sağlamış.bolero toz pembe falan olsa ya da kırık beyaz olsa daha ii olurdu sanırım:)ancak her renk boleroyu da evde bulundurmak zor:Sçantan ve saçında çok hoş

mdree cicili bicili ne tatlı olmuşsun. çok beğendim maşallah

Teşekkürler tatlımmm

bolero hariç süper kuşummm

Teşekkürler kontescimmm
Bolero konusunda da o buluz bana 36 sı bile bol gelen markanın 40 bedeni Koltukaltında fazlalık çok göze batıyordu bende şimdilik bolero ile gizledim
Eleştrini gözden kaçırmıyorum ve En yakın zamanda terzi ruhumla işe el atıyor,bolerosuz giyilecek hale getiriyorum

Teşeekküüüür ederimmmm bu kadar güzel yorumu bir arada duymak beni hem şaşırttı hemde çoook mutlu etti :)
Aslında bolerom kırık beyaz buluzumun en altındaki tüllerde oyle ama nesende pek uyumlu durmadı ....:)

kuzuum manken gibi olmussun sen

elbiseni begendim ama terlikler hic tarzim degil birsey diyemeyegim ve kolye uymamis kanimca
sağol kuzum ama yazın fast food ile şiştim accuk :18:

terlikler pek beğenilmiyor haklısın kolyenin rengi tam çıkmamış,mor-laci hoş bir renkti aslındaa.teşekkür ediyorum kuşşş

MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu dieüstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn

RUHPASTAm terliklerini beğenmedim hem de hiç kolyen siyah gibi duruyo ama dediğin renklerse uymuş canım elbise de yakışmış hani hatunumaaa

AFRODİT ilk foton hayırlı olsunelbise güzel de kemeri dore falan seçsen daha mı hoş olurdu sanki:44:

ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin

afrodit elbisen çok güzelmiş sanada çok yakışmış

bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…