pakize85 ilk kombininde yelek gri heralde renk olarak uyumsuz geldi bana onun dışında gayet hoş, ikinci kombinini çok beğendim
selayım pantolonun duruşu ceketinin modeli süper bir beden büyük olmuş ama sanki. bi de bu kombinde şalın duruşunu sevmedim ben canım.
kontescim elbise çok tatlı botlar çok tatlı (hatta trendyol da gördüm ben de almayı düşündüm ) ama ikisi ayrı dünyaların parçaları bence kuşum
evt canım senide takip ediyorum 65 göstermiyorsun diyetden daha çok sıkılaş evde belirli hareketler yap dans et çocukla zor oluyor biliyorum ama kendine vakit ayır birde beslenme şeklini değiştir akşamları menünü azalt kendiliğiden gidiyor sıkı diyet yapma sonra bırakınca hızlı alırsın ben önceden çok zayıf olduğum için şimdi kilolu geliyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor sen şanslısın bana göre
kontescim selayhus şalın ocen çok şeker ceket fikri de güsel de ceketin büyük gibi durmuş sanki düğmelerini ilikleyince
tesekkür ederim tatlim... bende fotolarda gördüm potlugu üst dügmeyi kapatmadigim ve verdigim pozlardan diye düsünüyorum :)..giyindigim gün aynaya baktigimda böyle birseyin farkina varmadim cünkü... gün boyuda bakmistim ara ara :) hersey yolundami diye is yerinde
flormarın neon serisinin mavisiydi o sanırım:18:Kontesskomm bu ojelere bayıldım ben yaanerden bunlarr tatlım
Canım benim zaman ayırıp diyer kombinleri bulmuşsun yerim seni ben elbiseye aşık oldum sende harika taşımışsın birde eski kombinlerdeki saç renginide çok beğendim
cok seker buna benzer bir kazakta benim var...
pantalonunu farkli giyinmeni önerecegim canim sana, gri olabilir daha uygun durur gibimegeldi.. bu cok koyu kacmis.. birde küpelerin asiri renkli olmus.
ojelerin cok seker
pakize85 : üstündeki siyah kemerli bluzun sana çok yakışmış canım
selayhus : tatlımm pembe fuların hariç kombinin hoş bu arada senin saçların sarı değilmiydi ya
kontes : canım şu çotanak milli elbisen harikaymış ben nerden alabilirim onu ya
mdree : bence kışında gayet şıksın canım
pakize85 ilk kombininde yelek gri heralde renk olarak uyumsuz geldi bana onun dışında gayet hoş, ikinci kombinini çok beğendim
selayım pantolonun duruşu ceketinin modeli süper bir beden büyük olmuş ama sanki. bi de bu kombinde şalın duruşunu sevmedim ben canım.
kontescim elbise çok tatlı botlar çok tatlı (hatta trendyol da gördüm ben de almayı düşündüm ) ama ikisi ayrı dünyaların parçaları bence kuşum
kontescim elbisen çok hoş eski günlere nazaran şimdikini çok daha güsel kombinlemişsin botlarını da çok beğendiğimi sölemiştim ama bi arkadaş söylemişti ona katılıyorum bu kombin çizmenle daha bi hoş olurdu sanki
selayhus şalın ocen çok şeker ceket fikri de güsel de ceketin büyük gibi durmuş sanki düğmelerini ilikleyince
heh hepsini alıntı yap dedim ama hangisi neydi unuttum :18:
heh hepsini alıntı yap dedim ama hangisi neydi unuttum :18:
oğluşlu kombini beğenmiştimmm
selayım ceket duruşu dışında perfect
bnnu'cum pantolonu bordo görüyorum,doğru mudur
bana gelen yorumlara teşekkür ediyorumm
cnm tuniğin güzel ama altına pantolon olmamış jean yada gri pantolon olabilirdi
gel biz onu gri ya da füme yapalım:78:
bunada sükür :))) hepsini alintilamisin yinedeheh hepsini alıntı yap dedim ama hangisi neydi unuttum :18:
oğluşlu kombini beğenmiştimmm
selayım ceket duruşu dışında perfect
bnnu'cum pantolonu bordo görüyorum,doğru mudur
bana gelen yorumlara teşekkür ediyorumm
Selayhus : Kahve hırkalı kombini beğendim laci ceketliyi daha çok beğendim tarzını seviyorum hırkalar ceketler bende çok severim bunları + insanın fiziği iyi olunca çok güzel taşıyor giysileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?