mercia.s.tembeltospaçok teşekkür ederim canım a.s.
gnydnteşekkürler canım ben de senin gömleğini beğendim
nikoncumçok şık olmuşsun kuzum, ayakkabıların çok hoş ben de istiyorum böyle bişey yav
kontesçok uyumlu olmuşsun tatlım
ayh aklıma bile gelmedi öyle demek bilmiyorumkismile kızmabebişim yav:gitme:
gömleğini çok beğendim canım rengi tam benlik
günaydıncım gömleğini çok beğendim
dantelli bluz-gömleklere zaafım vardır :kedi:
gnydnteşekkürler canım ben de senin gömleğini beğendim
çok teşekkür ederim setrinisa, çok memnun oldum Şeniznikon çok hoşsun canım benim hem şık hem sade
bi de mavicim son eklediğin fotoğrafında çok beğendim seni
Lacivert Beyaz :lepi:Nikonum prensesim opuyorumnanaktan hanımlığını yerim ben senin..
Siyah beyaz uyumunu alkışlıyorum :lepi:
senin ayakkabılarının yanında benimki ne ki tospam boshayallersmile ben de senin ayakkabılarına hayranım :lepi:nikoncan ayakkabılarını bana gömder hemen
istiyorummmmmmmmmmm
asil olmuşun kuzum maşallah
ben de sana teşekkür ederim canımm Şenizopuyorumnanaktan teşekkür ederim nikoncanım..
her bişeyin uyum içerisinde canım çok güzel olmuşunn çok yakışmış.. mujokss..
çok teşekkür ederin gnydn öretmenim Şeniznikoncan uyum süperr
dün ben
çok teşekkür ederim minnoş kankamm Şeniznikoo kanka o nasıl güzel bi uyumdur ya:lepi:
eteğin çok yakışmış bebeğim:lepi:
eee kimin kankasısositososito
aldım tüyoyu süprizzzzznikon canim uyum icindesin iyikide takmamisin kolyeyi ne gerek varayakkabilarinda cok hosuma gitti bende istiyorum böyle bir ayakkabi
Apritom kankam çok teşekkür ederim ŞenizNikonum, ne güzel bir uyumdur maşallah bitaneme...olumunekankayizsmile
başörtünün deseni de çok güzelll opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim öretmenim Şeniznikoncumçok şık olmuşsun kuzum, ayakkabıların çok hoş ben de istiyorum böyle bişey yav
kelibeğim asker bekleyenim çok teşekkür ederim yavrrum kaydirigubbakcemile2 Şeniznikonum beeegemmm cok tatlısın kuzum yaa cok uyumlusun herşey super bayanssulusmile yirim seniiiiiŞeniz
Lacivert Beyazım bibeğimmolumunekankayizsmile senin için siyah beyaz da olur feda olsun kuşumaopuyorumnanaktanbugünkü öylesine bir halim acele çekildim , yamulmuşum yaw :)
rockers bluzun çok yakışmış çok hoş çıkmışsın
nikom bu ne asalet yawsiyah beyaz beşiktaşk :))
biberikimmmmmmTwetty eteğin çok yaşmış
Bucucum ilk eklediğin kombin harika nasıl yakışmış nasıl hoşsun
Nikommmmmmmmmmm ne kadar güzel olmuşun zarif ve şık bayıldım fiyonklu kemerini yerim seninŞeniz
çok zarif ve havalı görünüyorsunalıntı olmasın lutfen.
kontes kıyafetlerinle ojelerinin uyumana bayılıyorum bibeğimbadimi yakın zamanda yine kullanmıştım ama bu ojeye başka şey yakıştıramadım ne yazık ki :kedi:
elimin olduğu fotodaki siyah kısım eteğimin ucundaki fırfırlarımm a.s.
Lacivert Beyaz :lepi:Nikon siyah beyazin uyumu süper...
kızlar o günden değil ama
Aybikle beraber Ayburu görmeye böyle gitmiştim
kolyeyi takmamıştım güne gidercesine fazla gibi görünmüştü bana olumunekankayizsmile
kemeri takmayı unutmuştumkaydirigubbakcemile3 daha doğrusu eteğin bi kemeri olduğunu unutmuşum sempatiksalakcinni
ayakkabımı sonradan aldımgamyoncuiremsu
LACİVERT BEYAZ giyindim :lepi:
bu haftasonu ben kızlar
Lacivert Beyaz :lepi:
çok teşekkür ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?