buri$imin dogum günü kutlu olsunn canim benim..sende herzamanki gibi top modelsin :))
Uploaded with ImageShack.us
derinn tatlım çok şıksın. herşeyinle ,çantan dahil güzel bir ahenk yakalamışsın.
Çok tşk ederim canımmmmm. opuyorumnanaktan
üçeniyorum ya buraya resim eklemeye çok tefaruatlı biraz kolay olsaydı keşkem. bilmiyorumkismile
akannehirbirinde yüzümü gizlemeyi unutmuşum editledim
aşkitom herşeyini beğendim canım topikte giyim tarzını çok beğndiğim isimlerdensin sarı fularına bayıldım a.s.
sedefonur
derinn
dopiez
hacerim dingilterem :)
aşkitom
lilyum
hepiniz çok şıksınız bugün
lilyum maşşallahın varçok güzel olmuşsun
oğluşunuzla sağlıklı huzurlu mutlu yıllar
aşkito çok güzel giyinmişsin yelek acayip yakışmış
bluzunun renkleride çok güzel:lepi:
akannehirbirinde yüzümü gizlemeyi unutmuşum editledim
kaydirigubbakcemile3 alemsin teşekkür ederim utandım :kedi:ben gördüm mmmm kiiiizemuszemuszemuszemus
maşallah güzelsin. rahat rahat giyinmişin ohh ne güzel. ama yakışmış tabikii tiwitiyeee bayanssulusmilebayanssulusmile
cok tesekkür ederim kizlarr..
sölemesi ayippp fluarimi 2 yelekle bluzüde 4 er € ya aldimaklinialirimsmile
tüh kacirdim desene :)
cokkk sekersin yineee...
dopiez sanada ayricana bayildim :)
spordan geldikten sonra ben :))
aslinda roman havasi oynayarak poz vermistimkaydirigubbakcemile3 ama .. sonradan eklemeye utandim :kedi:
Uploaded with ImageShack.us
[B]sedefonur tişörtün çok güzel pantolonunda öyle:lepi:[/B][/B]
sedefonurbluzün çok hoş durmuş üzerine güzel oturmuş
sedefonur
derinn
dopiez
hacerim dingilterem :)
aşkitom
lilyum
hepiniz çok şıksınız bugün
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :kedi:
twettycim spor giyinmişsin oh rahat rahat süper olmuş :lepi:
askitocum her zamanki gibi çok uyumlusun, gir ve sarı birbirine ne kadar çok yakışmış boshayallersmile
dopiez fiziğin süper zemuszemus üzerine giydiğin hırka lacivert sanırım, beyaz olsa daha iyi olurdu sanki. üzerindekiler beyaz ve pembe ya o yüzden daha uyumlu olurdu diye düşündüm boshayallersmile
lilyum85 beyazı çok severim ve lacivertle de çok yakıştırırım. sana da çok yakışmış,çok sade olmuşsun. miniğinin yeni yaşı kutlu olsun opuyorumnanaktan
ben çok nadir resim eklerim buraya ama hep takip ediyorum, beğendiğim stili olan isimerden birisin :)dopiez sanada ayricana bayildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?