Bugün ne giydin? Çek görelim..

aklinialirimsmilelilyum oğluşunun doğum günü kutlu olsun çok beğendim seni canım beyazlar açmış seni
aşkito fularlı kombinini çok beğendim canım çok güzel yakıştırmışsın
dopiez seninde tulumuna bayıldım çok yakışmışolumunekankayizsmile

teşekkr ederm canm, bn de senin eteğine bayılmıştm ama yorumlardan okudum diktrmişsin, tüh dedm :)

kızlar sayfanızı cok uzun zamandır sureklı takıp edıyorum ve kıyafetlerinizi cok begenıyorum,bnde eklemeye karar verdım ama buyuk seklını naısl ekeyebılırım,yardımcı olabılır mısnz?

kızlar sayfanızı cok uzun zamandır sureklı takıp edıyorum ve kıyafetlerinizi cok begenıyorum,bnde eklemeye karar verdım ama buyuk seklını naısl ekeyebılırım,yardımcı olabılır mısnz?

canim http://imageshack.us/ buraya gir
sonra ora uploud yaziyor images eger boyutunu degistireceksen biraz assada resizing bas email and website gore tikla sonra uploud now ilk URL Yyazani kopyala yapistir
tamam diropuyorumnanaktan

lilyum 85 maşallah oğluşuna ve sana...
ya merak ettim sen nasıl doğum yaptın hiç göbeğin kalmamış...benimde gitti ama eskisi gibi incecik olamıyorum ya...

kızlar oylesıne bakımsız bır halım saclar darmadagın ama koyayım dedım manzarası yeterzemuszemus

Eklentiler

• $Görüntü033.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 57
yaa bn yaptım ama olmadı cnm yaa bnm ımage shake turkce,turkceolan varsa anlatabılırmısın cnm?

wallaha canim baska bilmem ben hep bundan yaparim bak simdi o site girdinmi hemen karsinda image video biseler daha yaziyor image yazana tiklican sonra hemen altinda image resizing yaziyor boyutu icin tekrar tikla orda email ve website olcuye bas sonra UPLOUD IMAGE ILK 3 SIRADAKI URL KOPYALA YAPISTIR

maix sen kilomu aldin kuuuu ? :))
cok yakismis üzerindekiler..
tarzinin disina cikmissin biraz,,
ister istemez burasi etkiliyor tabi dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…