merve fizigin cok güzelmiss..
bugün hava cok sicak..
ev hali .. :)
Uploaded with ImageShack.us
böyle disari cikamam ama :) koci$ kesebilüüp
merve fizigin cok güzelmiss..
bugün hava cok sicak..
ev hali .. :)
böyle disari cikamam ama :) koci$ kesebilüüp
7 aylık bebeğim kartal umut hastanesinde bulunan kadın doğum doktoru olarak geçinen ümmü gülsüm kuyucu tarafından yapılan yanlış tetkikler ve yanlış müdahale soncu ölmüştür.kartal umut hastanesi gerekli cezayı alana kadar baska canların yanmaması içinde bunlarla ugrasmaya devam edeceğim.
İnanmıyorumm çok çok acı çok üzüldüm Allahım yardımcın olsun..7 aylık bebeğim kartal umut hastanesinde bulunan kadın doğum doktoru olarak geçinen ümmü gülsüm kuyucu tarafından yapılan yanlış tetkikler ve yanlış müdahale soncu ölmüştür.kartal umut hastanesi gerekli cezayı alana kadar baska canların yanmaması içinde bunlarla ugrasmaya devam edeceğim.
7 aylık bebeğim kartal umut hastanesinde bulunan kadın doğum doktoru olarak geçinen ümmü gülsüm kuyucu tarafından yapılan yanlış tetkikler ve yanlış müdahale soncu ölmüştür.kartal umut hastanesi gerekli cezayı alana kadar baska canların yanmaması içinde bunlarla ugrasmaya devam edeceğim.
Sizi sessiz sessiz takip ediyorum kızlar, çok fazla yazmasam da... Maşallah hepinize
Bugün bende ekleyeyim dedim, kardeşimin mezuniyetindenopuyorumnanaktan
siyah beyazın asaleti çok güsel olmuşsunn fakat nacizane fikrim kemersiz olsa dahamı hoş dururdu acabaa
pabuçlar ne hoşşş:1shok:
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?