Bugün ne giydin? Çek görelim..

maix sen kilomu aldin kuuuu ? :))
cok yakismis üzerindekiler..
tarzinin disina cikmissin biraz,,
ister istemez burasi etkiliyor tabi dimi :))

yok kıız nerde 3 kilo vermişim 52den 49a çıkmışım kaydirigubbakcemile3 burası da etkiliyor tabiii lülülülülülü

dopiez tişörtünün detayını yerim senin kaydirigubbakcemile3
aşkitoo süpersin yahu tek gözüme çarpan sen oldun pembe pembe kaydirigubbakcemile2

askitocum elbisene bayıldım kaydirigubbakcemile2
aysun5538 çok şeker giyinmişsin yaa bebişini sağlıcakla dünyaya getir inş :Saruboceq:
dopiez seni çok beğendim, çok şık olmuşsun canım boshayallersmile
bugün ben kızlar opuyorumnanaktan
üzerimdeki gömlek beyaz-mavi çizgili, fotoğrafta tam net çıkmamış, bir de beyaz çanta taktım, onu daha önceden eklediğim için eklemiyorum boshayallersmile

cok tesekkür ederim kizlar..
güle oynaya takildim bugün elbisemle :)
disari cikarkende sacimdaki kurdeleyle birlikte pembe ti$ört ve blue jean giydim.. ama cekmeye üsendim :)

hepiniz cok cicili bicili olmu$sunuz..
ama özellikle dopiez ve alyaduaninannesi ikinizi cok cok begendim.

maixcim verme kilo tatlim yaa.. al al.. eminim biraz kilo alsan daha güzel olur vücudun.

teşekkr ederm opuyorumnanaktan

bu da bizim eminönü çıkarmamızdan yine kankamın objektifinden,ortam karanlık elbise karanlık pek net değil gerçi

Canim, cok sik cikmissin..

Benim merak ettigim:

1) Bu elbiseler vücudu cok sarmiyor mu? Dökümlü kumas olmasi güzel oluyor ama cok sariyor sanki? Eger memnunsan, nereden aldigini´da paylasirmisin canim?

2) Kumas terletiyor mu?

kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim kızlar
içimde kombinezon var hatalrım belli olmuyor göbeğim varken giyemedim ama fazlalık olmaması gerek
terletmiyor mümkün olsa hiç üstümden çıkarmicam kadıköy patara dan almıştım

Canim, kombinezon ne oluyor tam olarak? Korsa gibi birsey mi? Bilgilerin icin sagol!

alyaduanın annesi yine çok şıksın,
Bade çok hoş olmuşsun. saçların çok güzel gözüküyor. bu elbisenin benzerinden beğenmiştim model aynı turkuaz kahve renk karışık hoş bir uyum olmuştu iki renk karışımı ama bi türlü bulamadım tam istediğim gibi. buda güzel olmuş.

sedefonur anam o bel nasıl ince bir bel öyle sempatiksalakcinni gömlek güzelmiş ama kemeri takmasan daha hoş dururmuş bence
alyaduanınannesi elbisen ve terlikler çok güzel ama bence eşarbını daha açık renk seçsen yada beyaz olsa daha güzel dururdu görüntü çok kapkara geldi bana
dopiez tişört detayı güzelmiş
badeelbise çok güzelmiş boyun da uzun galiba böyle elbiseler uzun boylularda çok hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…