Bugün ne giydin? Çek görelim..

yeşil gözlü melek seni çok beğendim.
eteğinle badin çok uyumlu olmuş,üzerine de çok yakışmış canımcım boshayallersmilekızlar bugün ben opuyorumnanaktan

çantam ve küpelerim..

sedefonur fizigin güzel güzelde olmussun ama badyn cok düüz, bi takiyla daha $IK bi hale getirebilirsin. .boshayallersmile

sedefonur maşallah fiziğin çok güzel ne giysen yakıştırıyorsun
Bade_88 elbisen çok güzelmiş
teşekkürler canım a.s.
sedefonur fizigin güzel güzelde olmussun ama badyn cok düüz, bi takiyla daha $IK bi hale getirebilirsin. .boshayallersmile

teşekkürler canım haklısın, kremli kahveli uzun bi kolyem vardı, benim de takmak aklıma çarşıdayken geldi

cok güzel elbisen...yerimseniben
teşekkr ederim cnm.
bade 88 elbisen cok hoss
mersi şekerim
teşekkr ederim cnm iltifatların için al bncede süper duruo hemde rahat çok...olumunekankayizsmile

saol cnm

badecim elbisenmi çok beğendim çok yakışmış saçlarında harika olmuş :lepi:
mersii tatlım
sedefonur maşallah fiziğin çok güzel ne giysen yakıştırıyorsun
Bade_88 elbisen çok güzelmiş
saol tatlım

bu sene yine elbise pek modayerimseniben

seniki de çok güzelmiş kaydirigubbakcemile5
ewet moda iyide oldu bnce saol bu arada.
hepinizi öpüyorum:lepi:sırnaşık şey

tezercim çok şık olmuşşsun canım boshayallersmile siyah-beyaz-gümüş çok iyi bi kombinasyon olmuş yerimseniben

Kız güzel diye çekememezlik yapmayın ula:hulya:

naadar kıskançsınız:umursamaz:sempatiksalakcinni

altında da beyaz pantolon varmıs tam boy resminide ekle endamını mirak ettim ben sempatiksalakcinni kısa sürdü yaa yazık oldu biraz sevinseydi hemende anlıyosunuz heekaydirigubbakcemile3

yu.. artık yaa ne acayip insanlar var neden böyle şeylere gerek duyuyorlar anlamıyorum ya , insan kiloluda olabilir vücudu güzelde olmayabilir sonuçta amaç bişeyler paylaşmak ki bu na bir mecburiyetimizde yok .. ne kadar çok kompleksli insan var aramızda ..:bbo:

kızlar sizden korkulur yaa kaydirigubbakcemile3 biriside bi ara kendini inceltiyordu shape le şimdi kim olduğunu hatırlayamadım onu da anlamışlardı:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…