teşekkürler canım a.s.sedefonur maşallah fiziğin çok güzel ne giysen yakıştırıyorsun
Bade_88 elbisen çok güzelmiş
sedefonur fizigin güzel güzelde olmussun ama badyn cok düüz, bi takiyla daha $IK bi hale getirebilirsin. .boshayallersmile
teşekkr ederim cnm.cok güzel elbisen...yerimseniben
mersi şekerimbade 88 elbisen cok hoss
teşekkr ederim cnm iltifatların için al bncede süper duruo hemde rahat çok...olumunekankayizsmilealyaduanın annesi yine çok şıksın,
Bade çok hoş olmuşsun. saçların çok güzel gözüküyor. bu elbisenin benzerinden beğenmiştim model aynı turkuaz kahve renk karışık hoş bir uyum olmuştu iki renk karışımı ama bi türlü bulamadım tam istediğim gibi. buda güzel olmuş.
saol cnmsedefonur anam o bel nasıl ince bir bel öyle sempatiksalakcinni gömlek güzelmiş ama kemeri takmasan daha hoş dururmuş bence
alyaduanınannesi elbisen ve terlikler çok güzel ama bence eşarbını daha açık renk seçsen yada beyaz olsa daha güzel dururdu görüntü çok kapkara geldi bana
dopiez tişört detayı güzelmiş
badeelbise çok güzelmiş boyun da uzun galiba böyle elbiseler uzun boylularda çok hoş duruyor
mersii tatlımbadecim elbisenmi çok beğendim çok yakışmış saçlarında harika olmuş :lepi:
saol tatlımsedefonur maşallah fiziğin çok güzel ne giysen yakıştırıyorsun
Bade_88 elbisen çok güzelmiş
ewet moda iyide oldu bnce saol bu arada.bu sene yine elbise pek modayerimseniben
seniki de çok güzelmiş kaydirigubbakcemile5
arkadaşın bi fotosu daha var geçmişte tabi o da fake
krizalit.kristalin senin bulduğun siteden yaptım yine :)
6 results - TinEye
arkadaşın bi fotosu daha var geçmişte tabi o da fake
krizalit.kristalin senin bulduğun siteden yaptım yine :)
6 results - TinEye
Ay bu da mı başkasınınmış.akannehir
Hatta arkadaşlarla plaja giderken demişti geçen günbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?