siyahinci canım bu kedi nasıl bişey yaa kucağında duran :1shok::1shok::1shok::1shok:
sagol canim benimQUOTE=BarbieveKen;12361216]selayhuscum yarasa kol badiler herzman giyeni tarz gösteriyor
hani salaş bir hava katıyorya insana:)
beğendimm :asigim:
tuti hos duruyorsun canim saclarini derhal boya :))) don adidas canta puma her telden calarim diyorsun...
barbi canim renk uyumun yine süper. güzel yüzlerinizi göremiyoruz ama edaniz havaniz hos
tuti çok rahat fakat şık görünüyosun ama kolundaki inciler hiç uymamış kıyafete ya
barbi eteklerine bayılıyorum senin, eteği çok tercih ediyosun ve yakıştırıyosun ben çok seviyorum ama rahat edemediğim için pek giymiyorum :çok üzgünüm:
oyy şölee bi bakayım dedim
tutiiiii yirim seni kıs çok datlu olmuşsun pembiş pembiş opuyorumnanaktan
barbieveken herzmanki gibi çok şık benim tonlarım krem ve kahveler çok seviyorum
bu arada etek süper durmuş aklinialirimsmile
barbi kontes tutiş hepiniz harikasınız aklinialirimsmile
tutiaklinialirimsmileçok şirin bayıldımopuyorumnanaktan
xzgi tarzını çok seviyorum bitanem biliyosunŞeniz
tutii çok sirin olmussun canımm...
barbiii acayip harikasın yine her zamanki gibi bayıldım sanaaa...
xzgi sende hoş olmıssun canım....
cennetkokulumsende çok uyumlu sade ve hoş olmuşssun tatlışım hele ojeler harika yakışmış walla...
kubrabarboros canım sende cok seker olmuşsun canımcım hepiniz çok hossunuz....
kızlar bişey sorucam size maşallah hepiniz çok şıksınız ve güzel kombine yapıyorsunuz...
benim askılı bikaç elbisem var ve yazın üzerine bolero gibi bişey de giymek istiyorum...ama bişey bulamadım uygun...siz bu gibi durumlarda ne giyiyorsunuz ne tercih ediyorsunuz?
ilarzu pembe güzell ama 36 bedenın pembesi yok muu
ilarzum bebem pembeli çok datluuuu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?