miriana zümraa
Zumra kiyafetini tam olarak secemedim ama taba ile siyahin uyumunu cok begendim canim
Sevgi kizz meslegin amma tartisildi haayerim ben o kuzuyu yaa ne kadar sevimliymis öyle o
miriana cok hos olmusun
zümra,çantan çok güzelgüle güle kullan
sevgi, mesleğinmi tartışıldı??
kime ne ayol senin mesleğinden
omu sorun olmuş şimdideallahım ya,tartışıcak bişey bulamayınca mesleğe sarıyo millet
merhaba kızlar ben normalde resım eklemem buraya cok onceden bır ıkı resm eklemısdım ..bugun ıcımden geldı dun gydıgım bır kombın..kazak adıl ışık..kolye prenses bju.kot mango.çanta yurt dışından.ayakkabımda bı magazadan aldım tuglerı cıkabılıo .bu yıl bej ve pudra renklerıne kafayı takmıs bulunmaktayım..makyajımıda ona gore yaptım umarım begenırsınız..sevgıler..
Benim pudra sekerim resimde mi eklermis buralaracok begendim herbiseyini badem gözlüm papilerini de cok sevdim ver onlari bana
canımın cananı prensesım sana yetısmek ne mumkun.cok ozledım senı bırıcık dostum taş bebegım papıler sana feda olsn
miri fiziğin çok hoş
yalnız çanta ve ayakkabı renkleri uyumsuz canm yaa
miriana cimm sana zaten pinax dan dolayi bir sempatim var ve fotonu görünce bu sempatim dahada artticok seker olmussun özellikle ayakkabilar ve cantana bittim
ve gözler harikaa
vay vay pınar tarkanın tahtına aday gurur verıcı bunu duymaktesekur ederım begenmene canım benım ..benım topıklerede beklerım
kızlar bu da ben :) bgün giydim ama evden çıkmadığım için bayramda giyinicem ancak :)
güzel, hanim hanimcik bisey, kemeri shiklik veriyor.
normalde kemer yok :)
ben ekledim, yeni doğum yaptım kilolarımdan çok rahatsız oluyorum da
kemer sanki azcık zayıf bi duruş verdi gibi hissettim :)
ama kemer o kadar uymus ki, kiyafete dahil zannettim. Bu tarz giysiler genellikle daha gündelik tarzda, kemerle daha shik ve hos olmus. ben kilo sorunu göremiyorum, o kadarcik olur :) ben dogum mogum yapmadim bu halimle göbüsüm var :)
benim kızım bugün tam 45 günlük oldu :)
ve bugün itibarı ile 10 kilo fazlam var hamile kaldığım kiloma ulaşmak için...
:)
içime sine sine giyebilirim yani bayramda demekki :)
Allah bagislasin yerim onuu
kac kilo oldugunu sorabilir miyim? 50-59 kilo arasindaysan "bizim" topik´e ugra derim :) Cok motive oluyorsun zayiflamak icin, bende bu konuda gayretliyim bu aralar ve o topic cok iyi geldi.
kesinlikle icine sinsin cok yakismis !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?