Bugün ne giydin? Çek görelim..

beren91 çok hoş olmuşsun bence arada rahat olmak lazım :71:
kontess yakıyorsun yine wuhuu! diyorum :9: böyle kırmızı ya da vişne ruj felan sürseydin diye düşündüm :26:
barçman ablacım çok hoşsun :71: benim de en büyük hayalim her daim gece gündüz böyle giyinmek :82: şimdi rahatıma geliyor eşofmanları geçirip oturuyorum :50:

Son düzenleme:
beren91 çok hoş olmuşsun bence arada rahat olmak lazım :71:
kontess yakıyorsun yine wuhuu! diyorum :9: böyle kırmızı ya da vişne ruj felan sürseydin diye düşündüm :26:
barçman ablacım çok hoşsun :71: benim de en büyük hayalim her daim gece gündüz böyle giyinmek :82: şimdi rahatıma geliyor eşofmanları geçirip oturuyorum :50:

o tonlarda sürmüştüm canım:23: daha günlük bir tipteydi tabi,teşekkür ediyorumm:93:

kontes canim ayakkabilar cok güzel ama ben bu kombinde uyumlu bulmadim, yoksa yine her zamanki gibi begendim... :nazar:
barcman ablacim yine cok zarifsin.. :nazar:

=minikdepresif;18616891]bugünün değil ama makinenin ara kablosunu anca buldum :)[/QUOTE]

minikkk kırmızıı monton yakışmış rengii seevimliim:69::69:

son zamanlarda bu renge takmis durumdayim :69:

$nilay2.webp

tesekkür ederim canim... :16:
haklisin icime siyah badi giymeseydim daha iyi olurdu ama havalar daha tam isinmadigi icin mecbur kaldim, yeni ameliyat oldugum icin hasta olmamam gerekiyor... :34:

geçmiş olsun canım
haklısın havalar daha kısa kol ile gezilecek kadar ısınmadı ama bence kısa kollu bluzlerin içine uzun kollu bir şeyler giymektense,üzerine hırka giymelisin:71: ben hep o şekilde tercih ediyorum:77:

Ben çok özledim buraları :31: Hepiniz harikasınızz...Ha bugün Ha yarın eklicem diyorum ; öyle lafta kalıyo :5:

kendi rengin ne renk acaba canım benimki siyah değil ama yakın siyaha

çok seviyorum bu rengi ama tenime de uymaz :50:asla boyayamam bu renge sanırım:50:

saçımda birçok renk vardı aslında ben çok çabuk sıkılıp çok sık boya yaparım ama ne boyarsam boyayayım sarıda vazgecemem.kendi rengim çok siyah değil.ama saçımda inan çok renk vardı üstüste yinede bu kadar açıldı.

Back
X