Bugün ne giydin? Çek görelim..

boğaz turundan bi kare...
Üstümdekinin beni ne kadar tombik gösterdiğinin farkındayım :S

Son düzenleme:
kontess cim kedili tişörtüne bayıldım çok tatlı olmuşsun. seninde olaysız bi günün olmuyo valla. :1:hiç takılma cnm seni kıskanıyorlar bnce:34:

ayrıca bugün seninle ortak elbisemiz varya hani bana accık dar gelen onu koyu çorapla giyme demiştin. bnde ten rengi çorapla giydim diskoya giderken herkesler bayıldı valla elbiseme yani sana teşekkür ede ede bi hal oldum ama tekrardan çokkkk saoollll:46::46::46:

cok tatli olmussunnn:81:
çok merci şeker annemm:69::54::93:
kontess cim kedili tişörtüne bayıldım çok tatlı olmuşsun. seninde olaysız bi günün olmuyo valla. :1:hiç takılma cnm seni kıskanıyorlar bnce:34:

ayrıca bugün seninle ortak elbisemiz varya hani bana accık dar gelen onu koyu çorapla giyme demiştin. bnde ten rengi çorapla giydim diskoya giderken herkesler bayıldı valla elbiseme yani sana teşekkür ede ede bi hal oldum ama tekrardan çokkkk saoollll:46::46::46:

est:31::93:

rica ederim canım :81: milletin başını çok yakma ama hee:60:

dün akşam çıkarkenki kıyafetlerim:)
çıkarken acelem olduğu için çok oldu bittiye getirdim:51:

$xsadaefaesfzz.webp $vxfcvxcvxv.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
kkontess
sanırm bitek bn olumsuz yorum yapıcam canm ama begenmedm :78: kotun oldugundan daha kilolu göstermiş seni dier fotolarda çok daha inceydin :97:

=Düş*:65:

Vuvuzela :65:
pek oldu bittiye gelmemiş :nazar:

yine bi olay olmuş yorum ypmadan durmıym :66:
evet benmde begenmedigim kıyafetler oluyo ama bunu bu tarz şekilde dile getirmek kadar yanlış bişey daha yok .. yeri geliyo çok pahalı bi markadanda bişey alıyorum yeri geliyo pazardan alıyorum bunda utanılcak hiçbişey yok ..arkadaş olay yaratmaya gelmiş tatmin olup gitmiş :64:
bu tarz insanlar genelde olmak istedikleri insan kişiliğine sıgınıp yorumlarını yapar snra kaçar ve giderler...

Son düzenleme:
dc hangi kombinimden söz ediyorsun canım:26: sonuncusundaki kotum dardı:18: yine de şişman mı çıkmışım:84:

teşekkür ediyorumm:16:

vuvuzela buraya ilk eklediğin foto ve bu sonuncuya bayıldım.

düş tarzını çok beğeniyorum buda çok güzel bir kombin olmuş

kızlar fotolara yorum yazamadığım için özür dilerim vizelerden başımı kaldıramıorum :59: kaldığım yerden okudum beğendiğim birçok kişiye beğen butonunu kullanabildim ancak :26:
kontescim valla yorum yazamadan geçemicem yazmiim dedim içimde kaldı beğenmedim demelerini samimi buluyorum ben ilk foto koyduğumda ilk sen yorum yapmıştın yanlış hatırlamıorsam :6:
ve birçok kişiye yön verdiğini topikteki herkes ii biliyor bana da çok yardımın oldu özellikle elbise konusunda...... aklıma geldi teşekkürlerimi suniim dedim de :71:

ki biz fotoları koyarken beni beğeniiiiiiiinnnnn diye bağırmıyoruz birbirlerimizden fikir almak için foto koyuyoruz

konuya geçelim vesselam: Daha önce fotoyu koymuştum bi fikre ihtiyacım var elbisemi aldığımdan beri bir kere giyinebildim yani sankim elbise göz yoruyo şöyle diyorum sade siyah bir yelekle nasıl olur ......yorumlarınız her zaman olduğu gibi çok değerli ...Bu elbise:

Eki Görüntüle 183108

bu da kombinlemek istediğim yelek aslında yeleğin göğüs kısmından kapanan modelleri daha mı iyi olur :31:

http://www.trendyol.com/Siyah-Yelek-3973410-P196752.aspx

bence bu hırkanın üzerine o yelek olmaz cnm bence sade giy ama illa üzerine hırka giymek istiyosan önü açık düğmesiz hırkalar olabilir

Back
X