Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok merci şeker annemmcok tatli olmussunnn:81:
kontess cim kedili tişörtüne bayıldım çok tatlı olmuşsun. seninde olaysız bi günün olmuyo valla.hiç takılma cnm seni kıskanıyorlar bnce
ayrıca bugün seninle ortak elbisemiz varya hani bana accık dar gelen onu koyu çorapla giyme demiştin. bnde ten rengi çorapla giydim diskoya giderken herkesler bayıldı valla elbiseme yani sana teşekkür ede ede bi hal oldum ama tekrardan çokkkk saoollll![]()
dün akşam çıkarkenki kıyafetlerim:)
çıkarken acelem olduğu için çok oldu bittiye getirdim
Eki Görüntüle 183524 Eki Görüntüle 183501
manken gibi olduğunu söyleyen olmuştur çok şıksın...dün akşam çıkarkenki kıyafetlerim:)
sonuncudan bahsediyorum canm hayır şişman çıkmamışsın ama dier kombinlerde özellikle taytlılar çok daha zayıf duruyodundc hangi kombinimden söz ediyorsun canım:26: sonuncusundaki kotum dardı:18: yine de şişman mı çıkmışım:84:
teşekkür ediyorumm![]()
sonuncudan bahsediyorum canm hayır şişman çıkmamışsın ama dier kombinlerde özellikle taytlılar çok daha zayıf duruyodun![]()
kızlar fotolara yorum yazamadığım için özür dilerim vizelerden başımı kaldıramıorumkaldığım yerden okudum beğendiğim birçok kişiye beğen butonunu kullanabildim ancak :26:
kontescim valla yorum yazamadan geçemicem yazmiim dedim içimde kaldı beğenmedim demelerini samimi buluyorum ben ilk foto koyduğumda ilk sen yorum yapmıştın yanlış hatırlamıorsam![]()
ve birçok kişiye yön verdiğini topikteki herkes ii biliyor bana da çok yardımın oldu özellikle elbise konusunda...... aklıma geldi teşekkürlerimi suniim dedim de
ki biz fotoları koyarken beni beğeniiiiiiiinnnnn diye bağırmıyoruz birbirlerimizden fikir almak için foto koyuyoruz
konuya geçelim vesselam: Daha önce fotoyu koymuştum bi fikre ihtiyacım var elbisemi aldığımdan beri bir kere giyinebildim yani sankim elbise göz yoruyo şöyle diyorum sade siyah bir yelekle nasıl olur ......yorumlarınız her zaman olduğu gibi çok değerli ...Bu elbise:
Eki Görüntüle 183108
bu da kombinlemek istediğim yelek aslında yeleğin göğüs kısmından kapanan modelleri daha mı iyi olur![]()
http://www.trendyol.com/Siyah-Yelek-3973410-P196752.aspx
buda bugünden ben...Arkadakide benim cantam...
t-shirtüm beni biraz kilolu göstermis
![]()
Uploaded with ImageShack.us
dün akşam çıkarkenki kıyafetlerim:)
çok güzel olmuş cnm siyah kombinleri çok seviyorum