Bugün ne giydin? Çek görelim..

arkadaslar bir kac gündür giremiyorum...bazi arkadaslarda begendim buttonu kullandim
bende bugünlük böyleydim :17:

$66.webp

Son düzenleme:
ahahahahahah :60::60::60::60::60::60: öhöhm öhmhööm neyse :90::69:

aysem kombini beğendim canım:nazar: bugün hava soğuk mu kız o kadar :18: ben kendime yazlık bi kombin tasarlamıştım da bugün için...

tatlım10, ayakkabı hariç beğendim canım:nazar::72:

armine : üstündeki çizgili badiyi çok beğendim canım sportif olmak çok yakışmış maşallah fiziğinde yerinde:nazar:
aysemmm : canım babetlerine bayıldım ya harika kombininde çok güzel canım herşey uyumlu:49:
tatlım_10 : gri elbisen çok hoş ama o kemer olmamış ayakkabılarıda ben hiç beğenmedim canım ya:(:19:

kontescimmmmmmm: kız sen kilo mu aldın şaka şaka:52: kombinin çok güzel :51: babetlere bayıldım:51:

Son düzenleme:
ahahahahahah :60::60::60::60::60::60: öhöhm öhmhööm neyse :90::69:

aysem kombini beğendim canım:nazar: bugün hava soğuk mu kız o kadar :18: ben kendime yazlık bi kombin tasarlamıştım da bugün için...

tatlım10, ayakkabı hariç beğendim canım:nazar::72:

sanırım aynı şeye güldük canım.tesekkur ederım :71: burda hava bıraz soguk tatlım.

armine : üstündeki çizgili badiyi çok beğendim canım sportif olmak çok yakışmış maşallah fiziğinde yerinde:nazar:
aysemmm : canım babetlerine bayıldım ya harika kombininde çok güzel canım herşey uyumlu:49:
tatlım_10 : gri elbisen çok hoş ama o kemer olmamış ayakkabılarıda ben hiç beğenmedim canım ya:(:19:

kontescimmmmmmm: kız sen kilo mu aldın şaka şaka:52: kombinin çok güzel :51: babetlere bayıldım:51:

tesekkurler canım dun pazardan aldım babetlerımı.

Back
X