Bugün ne giydin? Çek görelim..

:4:selayhus : canım ayakkabıların çok şık rengide kombininle uyumlu valaha maşallah hiç çocuklu anne fiziği yok sende yaa:4:

gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistim :1: hatirlayanlar olacaktir .....

Eki Görüntüle 192226

tek kelimeyle harıka gorunuyorsun tatlım.bayıldım valla. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

bluzun çok güzel bayıldım

çok şık olmussun cnm:16:

wu huu! diyorum çok hoş olmuşsun :71:
ayakkabılarını da ayrıca beğendim :nazar:

düs fizgin cok hos, badin de güzel ama bencede ayakkabilar hic olmamis.. :34:
selayhus canim cok begendim, hele ayakkabilarinia bayildim... :16:

selayhus maşallah, manken gibisin :nazar:
ayakkabı, çanta, badine bayıldım, sana da çok yakışmış :)))

selayusçok tatlı olmussun çok uyumlusun herşeyinle :nazar:

tek kelimeyle harıka gorunuyorsun tatlım.bayıldım valla. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:4:selayhus : canım ayakkabıların çok şık rengide kombininle uyumlu valaha maşallah hiç çocuklu anne fiziği yok sende yaa:4:

ne kadar güzel yorumlar bunlar ... hepinize cok cok tesekkür ederim.. mutlu ettiniz beni...
ayrica begen butonunu kullanan arkadaslarada cok tesekkür ederim :38::38::38:
selayımmmmmmmm:52::nazar:bluzune aşık oldummmm
haziranda buluşuyorduk di mi biz senle:52:
hediye siparişi alıyor musun cicim:60:
ahahaha çok yüzsüzüm ama hukukumuza sığınıyorum:54: bayıldım mükemmel olmuşsunnn:nazar::nazar::nazar:tütütüüüüü:71::69::65:

aaa canim lafimi olur tabikide... getireyim bunu sana ben... gecen yil almistim vero modadan , :38::38::38:...

darkolive : canım fıstık yeşili badi sanırım tabi ben yanlış görmüyorsam sana çok yakışmış ayrıca ayakkabıların çok hoş olmuş maşallah fiziğinde çok iyi:nazar:

berencim teşekkür ederim canım
yok fıstık yeşili değil, hardal sarısı dantel bluz :8::8::8:

gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistim :1: hatirlayanlar olacaktir .....

Eki Görüntüle 192226
canım harika olmuşsun
maşallah, tarzını oturtmuşsun artık selaycım :29::29:

Tatlim merhaba, deri ceketle pek hos olmustur.. nasilsin ? simdilik kilonu sabitle sonra buyur bizim topige :32:

aneeemmm, kız ben size yetişemem kiii :18::18::18::18::18:
57 gibi bırakıcam ben, o günleri görebilirsem şayet :1::1::1:

Merhabalarrr ben döndüm istanbula:3:

Bu Cumartesi günkü Halimm...

$FDSFSDFSD.webp

Buda Bugünkü Halim...

$Adsız.webp

Back
X