Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistimhatirlayanlar olacaktir .....
Eki Görüntüle 192226
bluzun çok güzel bayıldım
çok şık olmussun cnm![]()
wu huu! diyorum çok hoş olmuşsun
ayakkabılarını da ayrıca beğendim![]()
düs fizgin cok hos, badin de güzel ama bencede ayakkabilar hic olmamis..
selayhus canim cok begendim, hele ayakkabilarinia bayildim...![]()
selayhus maşallah, manken gibisin
ayakkabı, çanta, badine bayıldım, sana da çok yakışmış :)))
selayusçok tatlı olmussun çok uyumlusun herşeyinle![]()
tek kelimeyle harıka gorunuyorsun tatlım.bayıldım valla.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selayhus : canım ayakkabıların çok şık rengide kombininle uyumlu valaha maşallah hiç çocuklu anne fiziği yok sende yaa
![]()
selayımmmmmmmmbluzune aşık oldummmm
haziranda buluşuyorduk di mi biz senle
hediye siparişi alıyor musun cicim
ahahaha çok yüzsüzüm ama hukukumuza sığınıyorumbayıldım mükemmel olmuşsunnn
tütütüüüüü
![]()
ne zamandır ekleyemedim kızlar fırsat olması buda bugünden benhttp://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/9915.jpg
darkolive : canım fıstık yeşili badi sanırım tabi ben yanlış görmüyorsam sana çok yakışmış ayrıca ayakkabıların çok hoş olmuş maşallah fiziğinde çok iyi
canım harika olmuşsungecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistimhatirlayanlar olacaktir .....
Eki Görüntüle 192226
Tatlim merhaba, deri ceketle pek hos olmustur.. nasilsin ? simdilik kilonu sabitle sonra buyur bizim topige![]()
gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
Eki Görüntüle 192226
çok beendim cnm. kesinlikle açık renk kıyafetler daha çok yakışmışsaçların da çok hoş bukle bukle güzel olmuş
![]()
ne zamandır ekleyemedim kızlar fırsat olması buda bugünden benhttp://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/9915.jpg
üstündeki cook hosmus canim ,ama kotu begenmedim...
mavi26 tesekkür ederim ..
darkom oturdu otursun artik beyasagolasin azimli annecik...
teşekkür ederim canım aaa niye beğenmedin en sevdiğim kotum oneyse sağlık olsun
![]()
canim bol kesim biliyorum ama, belki resimdendir, kesimden ayri yani bol durmus gibime geldi bacak alt kisimlari falan... ondan olsa gerek...