Bugün ne giydin? Çek görelim..

Kızlar topiği ziyaretçi olarak takip ediyorum ama nightwalker'e bişey demeden duramadım :))

Ne kadar güzel, zevkli, giyiniyosun canım ya, inanki senin fotolarına bakınca benim de şıkır şıkır giyinesim geliyo...

Tebrikler, bu kadar bakımlı bir anne olabildiğin için...:71:

Kızlar topiği ziyaretçi olarak takip ediyorum ama nightwalker'e bişey demeden duramadım :))

Ne kadar güzel, zevkli, giyiniyosun canım ya, inanki senin fotolarına bakınca benim de şıkır şıkır giyinesim geliyo...

Tebrikler, bu kadar bakımlı bir anne olabildiğin için...:71:

Çok teşekkür ederim bence sen güzel bakıyorsundur ondan olsa gerek.Sadece yakışanı giymeye çalışıyorum.
sevgilerimle

Babyliss'e ait saç şekillendirme ve maşa seti ile şekillendiriyorum.
saç bakımı için tamamen selective şampuan ve keratin ve maskelerini kullanıyorum.
kendim ait kür olarakta doğal bal,veya zeytin yağ kullanıyorum.

Merhaba canım, ben de bu sıralar maşa arayışındayım da, kullandığım maşa hangi model ve çapı ne kadar paylaşabilir misin? Buklelerinin boyutunu çok beğendim. Belki benden başka merak edenler de vardır diye burdan yazdım.

tatildeoldugum için pek uğrayamıyorum buralara ama hanturke yorum yapamadan geçemicem:52:
hanturks : canım nelerdesin kombinine bayıldım kotun çok hoşceketde öyle saçlarında harikaaa fiziğin süper zaten özledik seni:49:

tatildeoldugum için pek uğrayamıyorum buralara ama hanturke yorum yapamadan geçemicem:52:
hanturks : canım nelerdesin kombinine bayıldım kotun çok hoşceketde öyle saçlarında harikaaa fiziğin süper zaten özledik seni:49:
berencim çok sağol canım beğenmene sevindim :16: çalıştığım için çok fazla giremiyordum okullar kapanınca rahatladım artık burdayım canım :34:

$IMG_6735.webp dundennn.yelegımın rengınde babetım vardı

$IMG_6749.webp kardesım ve benn

Ayşeemm yine hoşsun biraz tarzını sexyleştirelim mi topuklu platform ayakkabılarla pantolonları kombinlesen daha bir harika olucak sanırım...

aysemm yelegin haric , iki kombinide begendim ..aslinda yelek sana yakismis ama pek benim tarzim degil ;)

nightwalker .. kasket ve pantolonun uyumu süper , cok begendim , bir tek badin hosuma gitmedi .. basit durmus .. ama o kasket ve pantolonu baska kombinlerle görmek isterim..

nightwalker giydiklerini kendine çok yakıştırıyosun :nazar:
ama ben özellikle makyajına bayılıyorum senin, hem sade hem ışıl ışıl yüzün :12:

çok şık ve sexsisiniz çok güzel olmussunuz ama benim dikkatimi çeken göbeğinizi açmışsınız ve hiç çatlağınız yok bi anne olarak benimde göbeğimde yok ama yan taraflarımda var bunun için bişey yaptınızmı

Evet yaptım.
Hamilelik dönemimde sporu bırakmadım ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim.Doğum sonrası yüzmeye ağırlık verdim.

Back
X