- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babyliss gerçekten çok süper benim saç düzleştiricimde babyliss süper yapıyo saçımada zarar vermiyo..zeytinyağıda saç uçlarına iyi geliyo..
Kızlar topiği ziyaretçi olarak takip ediyorum ama nightwalker'e bişey demeden duramadım :))
Ne kadar güzel, zevkli, giyiniyosun canım ya, inanki senin fotolarına bakınca benim de şıkır şıkır giyinesim geliyo...
Tebrikler, bu kadar bakımlı bir anne olabildiğin için...![]()
Babyliss'e ait saç şekillendirme ve maşa seti ile şekillendiriyorum.
saç bakımı için tamamen selective şampuan ve keratin ve maskelerini kullanıyorum.
kendim ait kür olarakta doğal bal,veya zeytin yağ kullanıyorum.
berencim çok sağol canım beğenmene sevindimtatildeoldugum için pek uğrayamıyorum buralara ama hanturke yorum yapamadan geçemicem
hanturks : canım nelerdesin kombinine bayıldım kotun çok hoşceketde öyle saçlarında harikaaa fiziğin süper zaten özledik seni![]()
Eki Görüntüle 217291 dundennn.yelegımın rengınde babetım vardı
Eki Görüntüle 217292 kardesım ve benn
Eki Görüntüle 217291 dundennn.yelegımın rengınde babetım vardı
Eki Görüntüle 217292 kardesım ve benn
nightwalker .. kasket ve pantolonun uyumu süper , cok begendim , bir tek badin hosuma gitmedi .. basit durmus .. ama o kasket ve pantolonu baska kombinlerle görmek isterim..
çok şık ve sexsisiniz çok güzel olmussunuz ama benim dikkatimi çeken göbeğinizi açmışsınız ve hiç çatlağınız yok bi anne olarak benimde göbeğimde yok ama yan taraflarımda var bunun için bişey yaptınızmı
Evet yaptım.
Hamilelik dönemimde sporu bırakmadım ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim.Doğum sonrası yüzmeye ağırlık verdim.
Hepinize cok cok tesekkr ediyorum kızlar begenmenizede cok sevindim mahcup ettiniz beni![]()
Ozercim boyum 174 kilomda 53 bu arada canım![]()