Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen 74 kg olduğuna eminmisin maşallah çok fit duruyorsun fotoğrafda
baktim öylede canim ama cok sisman gösteriyor icine alinca, yoksa haklisin öyle daha hos olurZümracim cok shiksin...
Demothy siyah beyaza bayilirim, genellikle agir durabiliyor iki renk birarada, ama bu model fiziginle birlikte bicir bicir güzel durmus
Tweety canim pek hos olmus bu kombin, etegin cok farkli hosuma gitti
belki de...
Seyhancim renkler gayet uygun gözüküyor ama sanki gömlegi icine atsan daha bi güzel mi dururdu acaba ?
hl7 elbisenin rengi cok tatli umarim eglenmissinizdir kinada...
buda benden gelsin , öyle sade bir halde aile saadetinden :)
küpeli oldugum nadir günlerden birinde
Eki Görüntüle 238842
Eki Görüntüle 238842
öyleyim malesef canim
ama cok cok tesekkür ederim
baktim öylede canim ama cok sisman gösteriyor icine alinca, yoksa haklisin öyle daha hos olur![]()
Eki Görüntüle 238842
Eki Görüntüle 238842
küpeyle herkes kadin olur , önemli olan küpesiz olmakta dermisim heheh :Küpesiz kadın olur mu küpesiz kadın olur mu :))))
küpesiz kendini çıplak hisseden psikolardan biriyim ben![]()
tesekkürler tibitim benimçok tatllı bir kahve tonu saçlarınlada çok uyumlu olmuş tatlımm :)
.
ablacigim bizde seni özlüyoruz cok sagol ... senide bekleriz kombinlerinle..TWEETYİM ,SELAYHUSUM Çok özlemişim sizi fıstıklarım Harika görünüyorsunuz İkinizede kocamaaan bir maşallah
efsuncugum tesekkürler, heves edip aliyorum küpe ama taktiktan 5 dakka sonra cikariyorum genelde agirlik geliyor göz yoruyormus gibi hissediyorum birde , ama bu arlaar yine heves ettim bakalimher zamanki gibi sade ve hos, küpelerde yakismis haa. küpe sevmez misin ?
tesekkür ederimgayet şık güzel seçim olmuş, sevdim![]()
cok tesekkür ettik ablasiselayhus hirkanin rengine bittim, cok hos olmussun yine...
bu arada profil fotorafindaki o yakisikliyada bittim..![]()
tivitim mavilerle çok hoş görünüyorsun ayakkabılarını çok beğendim canım benim
nhr uyum ve etek süper görünüyorkolye biraz fazla göründü gözüme badinin çiçeği yeterliymiş bence
selayhusum hırkanın rengi çok tatlı çok sade göz rahatlatan bir kıyafet olmuş canım küpeler de çok yakışmış daha çok takmalısın![]()
deniz ve mehtap pembe elbiseni çok beğendim![]()
Eki Görüntüle 239645
Eki Görüntüle 239648
resimlerim büyük boyutluymuş kızlar. ondan yüklenmiyormuş..yine tatilden bunlar da.
Eki Görüntüle 238842