Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım sen 74 kg olduğuna eminmisin maşallah çok fit duruyorsun fotoğrafda

öyleyim malesef canim :5:
:71:
ama cok cok tesekkür ederim

Zümracim cok shiksin...

Demothy siyah beyaza bayilirim, genellikle agir durabiliyor iki renk birarada, ama bu model fiziginle birlikte bicir bicir güzel durmus

Tweety canim pek hos olmus bu kombin, etegin cok farkli hosuma gitti

belki de...

Seyhancim renkler gayet uygun gözüküyor ama sanki gömlegi icine atsan daha bi güzel mi dururdu acaba ?

hl7 elbisenin rengi cok tatli umarim eglenmissinizdir kinada...
baktim öylede canim ama cok sisman gösteriyor icine alinca, yoksa haklisin öyle daha hos olur :9:

buda benden gelsin , öyle sade bir halde aile saadetinden :)
küpeli oldugum nadir günlerden birinde :27::27:

$cats.webp

BARBIEVEKEN senin tarzini cok begeniyorum tatilden bir kac foto bekliyorum ama goremedimm:(
giyim tarzini cok begeniyorum bu yuzden bekliyorummm xxx

TWEETYİM ,SELAYHUSUM Çok özlemişim sizi fıstıklarım Harika görünüyorsunuz İkinizede kocamaaan bir maşallah

selayhus hirkanin rengine bittim, cok hos olmussun yine... :nazar:
bu arada profil fotorafindaki o yakisikliyada bittim.. :69:

tivitim mavilerle çok hoş görünüyorsun ayakkabılarını çok beğendim canım benim :nazar:
nhr uyum ve etek süper görünüyor :nazar: kolye biraz fazla göründü gözüme badinin çiçeği yeterliymiş bence
selayhusum hırkanın rengi çok tatlı çok sade göz rahatlatan bir kıyafet olmuş canım küpeler de çok yakışmış daha çok takmalısın :38: :nazar:
deniz ve mehtap pembe elbiseni çok beğendim :nazar:

Küpesiz kadın olur mu küpesiz kadın olur mu :))))
küpesiz kendini çıplak hisseden psikolardan biriyim ben :60:
küpeyle herkes kadin olur , önemli olan küpesiz olmakta dermisim heheh ::60::60:
bende baskasinda hosuma gidiyor ama kendimde fazlalik oluyor canim
çok tatllı bir kahve tonu saçlarınlada çok uyumlu olmuş tatlımm :)
.
tesekkürler tibitim benim :54:
TWEETYİM ,SELAYHUSUM Çok özlemişim sizi fıstıklarım Harika görünüyorsunuz İkinizede kocamaaan bir maşallah
ablacigim bizde seni özlüyoruz cok sagol ... senide bekleriz kombinlerinle..
her zamanki gibi sade ve hos, küpelerde yakismis haa. küpe sevmez misin ?
efsuncugum tesekkürler, heves edip aliyorum küpe ama taktiktan 5 dakka sonra cikariyorum genelde agirlik geliyor göz yoruyormus gibi hissediyorum birde , ama bu arlaar yine heves ettim bakalim :69:
gayet şık güzel seçim olmuş, sevdim:16:
tesekkür ederim :71::71:
selayhus hirkanin rengine bittim, cok hos olmussun yine... :nazar:
bu arada profil fotorafindaki o yakisikliyada bittim.. :69:
cok tesekkür ettik ablasi :48::48:
tivitim mavilerle çok hoş görünüyorsun ayakkabılarını çok beğendim canım benim :nazar:
nhr uyum ve etek süper görünüyor :nazar: kolye biraz fazla göründü gözüme badinin çiçeği yeterliymiş bence
selayhusum hırkanın rengi çok tatlı çok sade göz rahatlatan bir kıyafet olmuş canım küpeler de çok yakışmış daha çok takmalısın :38: :nazar:
deniz ve mehtap pembe elbiseni çok beğendim :nazar:

kayip araniyor kayip araniyor :)):52: :52::52::52:: nerelerdesin kuzum sen... cok tesekkür ederim hantürksüm

Back
X