Bugün ne giydin? Çek görelim..

eteği katlı görüyorum,eğer öyleyse daha kısa bir bluz ya da bluzu içe sokman daha iyi olurdu bence:29:
onun dışında kot ile olan uyumu sevdim.benzer bir kombinim olmuştu benim de geçmişte
[/QUO

evet katlı etek. benm alıskanlıgım sanırım hiç bi bluzu yada gomlegı ıceme sokamam :1: yorumun içn tşkr edrmm :)

kontesimmm çok tatlı olmuşsssunn ,şapkanı tam göremiyorum ama sana yakışmış.ojelerinin rengine bayıldımm kalpli yüzüğün pek tarzım değil ama diğerleri güzel..tatlılarda gözüm kaldı ama:1:

disikartal üstündeki badinin alt tarafını az bi makasla aldın mı tamam bu iş:1:

kontesimmm çok tatlı olmuşsssunn ,şapkanı tam göremiyorum ama sana yakışmış.ojelerinin rengine bayıldımm kalpli yüzüğün pek tarzım değil ama diğerleri güzel..tatlılarda gözüm kaldı ama:1:

disikartal üstündeki badinin alt tarafını az bi makasla aldın mı tamam bu iş:1:

msn den şapka sorununu gideriyorum şuan :1:
sağolasın kuşkammm:24:

bugünkü kontesko, pastanede sohbet & ng dergileri & dadlularla :27:

Eki Görüntüle 294257 Eki Görüntüle 294256

Kontescan bayıldım bayıldım Bugünlerde çok yoğun olduğumdan hiç yorum yapacak vaktim yok ama buna yorum yapmadan geçemicem :52:
Şekil A da da gördüğümüz gibi aksesuarlar nasılda değiştirmiş hele o şapka cuk diye oturmuş kombine çok hoş bi hava katmış
Uzun zamandır en sevdiğim kombin bu oldu:21:

Kontescan bayıldım bayıldım Bugünlerde çok yoğun olduğumdan hiç yorum yapacak vaktim yok ama buna yorum yapmadan geçemicem :52:
Şekil A da da gördüğümüz gibi aksesuarlar nasılda değiştirmiş hele o şapka cuk diye oturmuş kombine çok hoş bi hava katmış
Uzun zamandır en sevdiğim kombin bu oldu:21:

ay ne güzel yorum buu:52: sağolasın bebekkkk:32::31::29::38:

bugün twettycan , bacaklarım ne güzel dolgun çıkmış hep böyle olsa :27:

Eklentiler

• $CIMG0129.webp
    $CIMG0129.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 60
Back
X