Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Tekrardan selam canlarim ... Ezgim nasilsin yorgunlugunu attinmi canim
Kontesim senden naber keyifler nasil ,??

Bende iyiyimm ezgim ... Selimi aldim kresten simdi onu uyutacagim.. Evi temizliyecegim vs vs vs gunluk isler iste ...

Sana iyi gezmeler bebegim ,, yaptinmi kavanozu ,,, icine hazirmi koydun??? Ne giyiniyorsun .. ???

Sana iyi gezmeler bebegim ,, yaptinmi kavanozu ,,, icine hazirmi koydun??? Ne giyiniyorsun .. ???
yok ya yapmadım askım yapmasında bısey yok kurdele bulamıyorum ustunu suslemek ıcın
napsam bılemıyorum kı ıcıne hazır bısey koymıcam sırayla malzemelerı eklıcem seker kakao gıbı
ne gıycegımı bılmıyorum ama canım ınanılmaz elbıse gıymek ıstıyor
belkı ceker koyarım bgn ne gıydıne

selammm , yoğunum yine
bosver barbım ısler bıtmez gel bızımle muhabbet et ısler bekler
Arada bir selam vermen bile guzel ...

Kontess masallah kiz git gide inceliyorsun ....
Hedef kilon kac ?? Keske bende 55 olsam tam ideal olurdu benim icin

ben ewlendıkten sonra 3 kılo aldım ya neden boyle oldu gercı 50 falan oldum

selam herkesee işlerimi hallettim şimdi resmime oturuyorum çok azkaldı güzel oluyo ama yaa

Gunaydinlar yeni bi haftaya daha basladikk... Hepinize hayirli olsun cotdaslar:)

Hanturksugum seni asagida gorunce sayfam gecedenmi kalma acaba diye iki kere guncelledim
selayım bakarken uyumuşum zaten tekrar tatlım

kontescim iyisin dimi bence bir süre kafanı dinle iyice düşün tatlım

kızlar size dünkü pastamı göstermek istedim
accık muzlarım kararmış ama lezzetli olmuş çikolatalısını denemedim hiç onu da yapıcam bi ara siz içini nasıl yapıyosunuz çikolatalının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…