Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slmlar
çoğu msjlar pasta üzerineydi detayları bile okumadım
malum bu aralar tatlıdan uzak durmalıyım
xzgim senin yemek yapma azmine hayranım ahhh bide ben mutfaktan zevk alabilseydim
yediğim herşey kilo olarak geri dönüyo diye mutfak kültürüm çok zayıf
bgn annemi uğurladım yeri çok bellineyseki 3 aya gelicek
aybikle bakırköy yapacaktık sonra anlık kararla eminönü yaptık havuzlu hana gittik
lohusa pijaması aldım fotosunu ekliycem
çok yorgunum bgn çok gezdik
gloxinam bi sıkıntın yokmuş çok şükür
http://www.pijamadunyasi.com.tr/pictures/cats(22)(1).jpg
turkuaz renkli olan bana pembişte yengeme
internetim çokkk yavaş

Son düzenleme:
Bi selam verip kaciyorum sekerler
Bu aralar cok yogunum; net`e giremiyorum pek, ama aklimdasiniz hep
Umarim herkes iyidir...
Görüsmek üzere... öptümmm

aaaaaaaaaa pişirirmiyim ben onu 5,5 aydır hasretim zaten

canlarım ben yatıyorum iyi geceler sabah aşkım çarşıya çıkıcak belki biletini almak için bende kuaföre gidicem dip boyamı yaptırmaya vakti geldide geçti bile

yi geceleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:80:

Bugun krese gitmedik evde oturuyoruz selimle
Hepicinizee gunaydin yavrular ..

Son düzenleme:
kizlar benim aldigim cizmelerin siyah ve grisinide koymuslar ama nedense ban en güzeli o acik kahve tonlari geldi..
belki bugun gider bakarim h& m e iyilerse o siyah veya griden birini alabilirim..

sizden böyle yapan varmi hic cok hosuna giderse ayni cizmeden iki ayri tonda alan

Son düzenleme:
gecenlerde bugun ne giydinde birisi eklemisti ya askili elbise h & m inmis 13 eur a satiliyor yani 26 tl

barbim selam olsun bebegim nedir bu ne yogunlugu güzelim yaa kac günden beri ? birisi falan yokta onun yerinemi calisiyorsun fazladan fazladan

barbim selam olsun bebegim nedir bu ne yogunlugu güzelim yaa kac günden beri ? birisi falan yokta onun yerinemi calisiyorsun fazladan fazladan

selayım mahkemelere cevap gönderiyorum sürekli .. hergün en az 50-60 tane mahkeme yazılarım oluyor.. ve birde mahkeme dışındaki işlerimde var.. hukuk bürolarına giden, şirketlere giden
birde bugün yanımdaki hatunun bilgisayarı bozuldu.. onun işlerde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…