Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ellerıne saglık handem
ben cıkolatalı kek alıyorum ve cıkolatalı pasta kreması alıyorum
kekı sekerlı sutle ıslatıyorum ve pasta kremasını dokuyorum ıcıne ve muz koyuyorum
ust katınıda yıne pasta kremasıyla kapatıyorum
kremsantı kullanmıyorum
en son yaptıgımda dalgalı yaptım suslemeyı
dovulmus bademle bı dalga
sonra fındıkla
sonra beyaz cıkolata parcaları
pembe yanı cıkolata parcaları
ve cevızle dalga dalga yaptım

dün butun gun yemek tarıflerını defterıme yazdım
sabah esım ıse gıderken uykumun ıcınde sana cıkolata kaplı cılek yaptım begendınmı demısım
sımdı ben hazılranıyım gec kalıcam cıkmadan eklerım

Handem selam
Tutim sanada selam bebegim

Ezgim ekle beklerim ...

Handem ben cikolatali pastaya kakao ile yapiyorum hamurunu....
Uzerinede biiter cikolata ve sutu eritip koyuyorum ..
Senin pastanda cok hos , muzlar dedigin gibi kararmis ama olsun :))

sağol ezgim muzla çikolatayı birarada sevmiyorum ama dalga fikri iyiymiş onu da deniyim

Handem selam
Tutim sanada selam bebegim

Handem ben cikolatali pastaya kakao ile yapiyorum hamurunu....
Uzerinede biiter cikolata ve sutu eritip koyuyorum ..
Senin pastanda cok hos , muzlar dedigin gibi kararmis ama olsun :))
evet akşamdan yaptığım için öyle oldu selayım
heh üstü için bitter çikolata ve süt tamam canım sağol
ben kremayı kendim yapıyorum kakaolu kekin içine sade krema da olabilir dimi içine fındık falan koysam

aksamdan yaparsan muzları servıs edıcegın zaman koy bebegım
bıde kurabıye kalıplarıyla meyvelerı sekıllı kesebılırsın

Son düzenleme:
Canim tabikide ... Hamuru kakaolu olur uzerini kremsanti ile yaparsin ...Findik fistik badem biseyler koyarsin oylede yaptim ben ... Icinide visne ile susleyebilirsin ... Kisin genelde buzlukta olanlardan yada konserve aliyorum ben

acmak istiyorsan ac canim zevkle yapiyorsun nasil olsa ..
bende düsünüyordum pasta börek cörek ne bulursam ne denersem diye ama ugras istiyor selimle yapamam diye düsündüm.. belki senden calar bende acarim dermisim

iyi eglenceler sana cok güzel olmusun ayrica tekrar söylemeden gecemiyecegim.. enistenin yaninami gidiyorsun simdi onunla beraber gideceksiniz degilmi..
ayy kulaklarini resme bakarken gördüm güzelim yaa :) kizarmislar

xzgimm yawrum yetişemedim sana selam yazıp çıktım bende hemen bugün sanırım misafirliğie gidiyormuşsun afiyet olsun canım enişteyle sana canım...

selayımmmm alışveriş cinim benim

barbim çok yoğun

kkontescan avatar resmin güzelmiş

handem pastan harikaaaaa gözüküyor bende tavuk göğsü yaptım bugün

diğer hanımlar sizede selammmmmmmmmmmmm

mrb kızlar...
az önce geldim eve,yorulmuşum ya çok...
bugün gittim doktora,muayene etti,çok şükür hiç bişey yokmuş...
ama yine de kanda gebelik testi yapıldı...her ihtimale karşı...belki de düşük olmuş olabilir diye...
o da negatif çıktı
doğuma girmişti o sırada,bizim de diyetisyende randevumuz vardı,çıkmak zorunda kaldık...
sonra aradı doktor,
büyük ihtimalle mevsimseldir,arada olabilir böyle falan dedi işte...
ama yine de düzenlemek için ilaç yazıcam dedi...
yarın tekrar gidicem...
bakalım ilaç kullanıyım da inşallah tekralamaz bi daha

gloxi geçmiş olsun canım
tutim teşekkürler

aç karnına armut yiyip üstüne bi de su içen bi gerizekalı daha var mıdır ki benden başka:84:

yeniden ben
ayy ne yoğun günler geçiriyorum eve gelince bilgisyara bakasım gelmedi resmen
xzgim yemek bloğumu açıcaksın aç aç aç
selayım sende aç aç aç
handem pastan çok şeker görünüyo mmm ama ben çikolu severimm
gloksinya geçmiş olsun canım
tutimmm bugün ikimizde çizelgedeki küsuratları atmışız ay çok az kaldı :97: bnm sevdiceğim bugün 335leri gönderdiklerini söyledi, bizde 4 gözle 339ların geleceği günleri bekliyoruz :97::97: bnmki çok hasta ya yine 2 gün istirahat almış
kontesim sende enişteyle bozulmuşsun biz çarşı gününde yani cmt günü birbirimize girdik düşün o yüzden sadece 15 dk msnde görüşebildik, beyimiz 3 saat boyunca telfnlarıma cvp vermedi.. neymiş benim iyiliğim için yapmışmış
erkek milleti işteeeee

ben bidaha bakmam heralde bilgisayarıma.. yer gök aşkı izliorum sonrada uyurum çok yorgunumm.. o yüzden şimdilik herkesleri öptümmm
yarın yine yopyoğun bir gün bekliyor beni

tutim çok sağol senin de eline sağlık

kontescim kız estafurullah da niye öyle bişey yaptın bari suyu içmeseydin karnın mı ağrıdı noldu ki

barbim sağol canım bana da çikolatalı ağır geliyo onun iç kreması sade dışı çikolatalı olanını yapıcam yakında bi de
enişteye oranın havası yaramadı heralde kuşum ya çok geçmiş olsun

gloxinia canım hadi geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindim mavsimsel bak demekki

kızlaar nerdesiniz bugun boş kalmış burası :92:

barbim vallahi çok zor şu uzak ilişkiler , Allah düşman başına vermesin

handecim ben ne yaptığımı biliyo muyum pufff:84: gurulduyo deli gibi, bi de şey oldu işte söylemesi ayıp :26: haşlanmış patates yüklemesi yapıcam:96:

Aksamki menumde sunlar vardi:
Ezogelin corbasi
Firinda kasarli mantar
Pilav
Brokoli salatasi
Yogurtlu havuc kizartmasi ....
Yedimde yedim, yedimde yedim....

Kontes evet bencede patates ye ... Birde elmayi rendeleyip kenarda beklet... Kararinca ustu yeee

Barbitom erken yatmisin ...
Handem ben burdayim ama bende biraz yokolacagim .. Selimi uyutup sonrada mutfagi temizliyecegim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…